Jermaine Wattimena wint OSR 24 en pakt de Mysterie Box Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jermaine Wattimena wint OSR 24 en pakt de Mysterie Box

Jermaine Wattimena wint OSR 24 en pakt de Mysterie Box

Deze week was het alweer tijd voor de vierde speeldag van de 24e Oranjebar Super waarbij naast punten voor kwalificatie voor de finaledag natuurlijk ook wekelijks jacht wordt gemaakt op de inhoud van de Mysterie Box.

In de strijd om de dagzege moeten de deelnemers eerst de groepsfase weten te overleven waarna de overgebleven acht spelers via knock-out wedstrijden de kwart-, halve- en finale winnaar van de dagzege kunnen worden. Dit keer waren het Oswin Streden, Erik van Engeland, Lincy Gloudemans, Jermaine Wattimena, Peter van den Broek, Emrah Verspaget, Mark Giepmans en Dennis Gijsberts die zich voor het laatste gedeelte van het toernooi wisten te plaatsen.

Het achttal werd gereduceerd tot vier waarna via de wedstrijden Oswin tegen Emrah (4-1) en Jermaine tegen Dennis (4-0) de finalisten bekend werden. De twee overgebleven finalisten hebben het de afgelopen maanden al vaak met elkaar aan de stok gehad waarbij het meestal Jermaine was die aanhet langste eind trok. Ook deze week bleek Jermaine te sterk voor Oswin en via een 5-1 overwinning waarop niets viel af te dingen greep Jermaine Wattimena de dagzege.

Voor de deelnemers die de groepsfase niet weten te overleven wordt er altijd een extra toernooi georganiseerd. De verliezersronde bestaat uit enkel knock-out wedstrijden en er wordt gespeeld om een troostprijs. Deelnemen betekent natuurlijk ook extra kansen op een hoge finish en dus op het winnen van de Mysterie Box.

De in de verliezersronde overgebleven halve finalisten waren Stefan Deisterblom, Mitchel Oudenhoven, Roland Stokmans en Janos Malisana.

Roland Wist de troostprijs te winnen na eerst Stefan te hebben verslagen in de halve finale (1-3) en vervolgens in de finale af te rekenen met Mitchel in de beslissende leg (2-3). Mitchel had daarvoor in de halve finale simpel met 3-0 gewonnen van Janos maar bleef door zijn verlies tegen Roland jammer genoeg met lege handen achter.

Uitslag kwalificatie dag 4; 1. Jermaine Wattimena 2. Oswin Streden 3. Emrah Verspaget en Dennis Gijsberts.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Dinsdag 10 oktober 2017 wordt de Kwalificatie dag 4 van de Oranjebar Super Ranking 24 gespeeld. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws