K. van Hees Beveiligingen nieuwe sponsor Hemeco Pro Darts Team Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

K. van Hees Beveiligingen nieuwe sponsor Hemeco Pro Darts Team

K. van Hees Beveiligingen nieuwe sponsor Hemeco Pro Darts Team

Gisterenavond is een sponsorovereenkomst beklonken tussen het Hemeco Pro Darts Team en K. van Hees Beveiligingen uit Zaltbommel. Binnenkort zal de naam van K. van Hees Beveiligingen dan ook te zien zijn op de nieuwe teamshirts die in de maak zijn. Ook zal op een link te vinden zijn naar de website van deze nieuwe sponsor

K. van Hees Beveiligingen is in contact gekomen met het Hemeco Pro Darts Team tijdens het Hemeco Open Darts 2012, waar het bedrijf naar volle tevredenheid gouden sponsor was. Eigenaar Karel van Hees is sindsdien het team blijven volgen en heeft besloten na de overstap naar de PDC om ook Tony West, Toon Greebe, Gino Vos en Jerry Hendriks tijdens de PDC Pro Tour financieel te ondersteunen. Ook de spelers Charona de Laat en Rico Dera maken deel uit van het team en zullen dit jaar diverse BDO en eventueel PDC toernooien spelen.

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het beveiligen van uw eigendom door installatie van alarm-, camera- en toegangssytemen. Door jarenlange ervaring in deze branche is K. van Hees Beveiligingen in staat u een op en top beveiligingsadvies te geven voor uw bedrijfspand, loods, woonhuis, caravan, etc. Zij leveren en installeren professionele beveiligingssystemen tegen aantrekkelijke tarieven. Dankzij de uitstekende service ziet K. van Hees Beveiligingen haar klantenkring ieder jaar groter worden.

Het Hemeco Pro Darts Team blijft overigens op zoek naar bedrijven die de spelers financieel willen ondersteunen in hun weg naar de grote TV toernooien die het komend jaar gespeeld gaan worden voor de PDC. Deze TV toernooien zijn veelal live te volgen op RTL7. Meer informatie over het team en haar spelers is te vinden op www.hemecoprodarts.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws