Home Nederland Hoofdnieuws Kevin Verbakel wint het pre-kermis toernooi, Veenhof runner-up

Kevin Verbakel wint het pre-kermis toernooi, Veenhof runner-up

Kevin Verbakel foto: Oranjebar

Het Pre-Kermis toernooi bleek ook dit jaar weer een succesvolle opening van het Kermisweekend in Mariahout. Kevin Verbakel grijpt de titel ten koste van Tonny
Veenhof. Marvin Massuger is winnaar geworden van de verliezersronde.

Afgelopen vrijdagavond werd het pre-kermis darttoernooi 2019 gehouden bij de Oranjebar in Mariahout. Een flink aantal dartspelers was op dit met een hoofdprijs van €200,= gedoteerde evenement afgekomen zodat er direct kon worden begonnen met poulewedstrijden. Na de poules werd verder gegaan met een winnaar en verliezersronde waarin natuurlijk knock-out wedstrijden moesten worden gespeeld.

In de winnaarsronde bleven een aantal vooraf verwachte namen zoals Davy van der Zande, Oswin Streden en Kevin Verbakel evenals een enkele verrassende naam zoals Wim van Schaijk en Jeroen van Peren over.

De finale van de winnaarsronde ging uiteindelijk tussen Kevin Verbakel en Tonny Veenhof en bleef spannend tot de laatste leg. Met 5 – 4 ging de overwinning naar Kevin Verbakel waarmee de winst dit jaar dus in Mariahout blijft. Runner Up Tonny Veenhof kon niet anders dan terugkijken op een zeer goed toernooi waarin hij met 170 verantwoordelijk was voor de hoogste finish.

De verliezersronde eindigde in een finale tussen Marvin Massuger en Andy van Rhee. Deze werd met 4 – 1 gewonnen door Marvin, die hiermee bewees duidelijk de sterkste te zijn in deze tweestrijd.  Overzicht van de resultaten van de diverse toernooien.

WINNAARSRONDE
Winner Kevin Verbakel
Runner Up Tonny Veenhof
Joint 3rd Wim van Schaijk – Oswin Streden
Joint 5th Peter van den Broek – Davy van der Zande
Dhanesh Mischier – Jeroen van Peren

VERLIEZERSRONDE
Winner Marvin Massuger
Runner Up Andy van Rhee