Home Nederland Hoofdnieuws Kim Huybrechts verslaat Kenny Neyens in finale Cockney’s Gin event

Kim Huybrechts verslaat Kenny Neyens in finale Cockney’s Gin event

Het eerste Cockney’s Gin dartsevent gisterenavond was een schot in de roos. Voor de eerste keer  in de geschiedenis werd er een echte darts/demo/event georganiseerd in België. Locatie van dit unieke evenement was de Filatuur (evenementen locatie) in Aalst (tussen Gent en Brussel).

Er werd gekozen voor een professionele uitstraling met een groot podium, professionele verlichting en geluid. Een camera en beamer bracht het dartbord perfect in beeld op een groot scherm. Alles stond in het teken van een echte Engelse sfeer met veel Gin (sponsor van dit evenement), fish and chips en natuurlijk het gebruikelijke bier
Spelers voor dit evenement waren Van BDO zijde: Sven Verdonck, Geert de Vos en Andy Baetens en van PDC zijde:Kim Huybrechts,Kenny Neyens en Dimitri van den Bergh

Na loting werden de spelers verdeeld in 2 poules en konden de wedstrijden aanvangen. Tussen de wedstrijden door verzorgde de DJ voor de nodige ambiance en dat werd zeer gesmaakt door de ruim 300 aanwezige fans en  genodigden van de sponsors.

Het bier en zeker de geweldige Gin vloeide rijkelijk en overal werd er genoten van de heerlijke typisch Engelse fish and chips (natuurlijk gepresenteerd in krantenpapier)

Ruim 55 flessen Cockney’s Gin moesten er deze avond aan geloven (goed voor ruim 800 Gin tonics)

Rond de klok van 12.30 uur was de winnaar bekend van deze eerste editie. Kim won de finale van Kenny en mag zich de eerste winnaar noemen van deze historische avond.

Een avond om niet snel te vergeten en hopelijk volgend jaar weer terug op de kalender

Halve finale:
Kenny Neyens (84,63) 5-2 Sven Verdonck (77,78)
Kim Huybrechts (78,91) 5-0 Geert de Vos (64,87)

Finale
Kim Huybrechts (88,27) 6-3 Kenny Neyens (76,82)