Lars Fransen verslaat Mackelly van der Logt op 501 maandagranking Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Lars Fransen verslaat Mackelly van der Logt op 501 maandagranking

Met 22 deelnemers beginnen we 2015 weer goed in sportcafé de Vrijboom. In 6 mooie poules werd er gestreden wie er in de winnaars dan wel verliezers ronde zou gaan strijden. Maar liefst 2 dames in de halve finale van de verliezers ronde. Helaas voor beide, Jacqueline Jansen en Kelly Streef, was dit het eindstation. De finale van de winnaars ronde had een beslissende leg nodig. Sjors van Summeren wist hier nipt van Marco Niemeyer te winnen.

De eerste halve finale van de winnaars ronde was een prooi voor Mackelly van der Logt. Hij wist met 4-2 Ricardo Ulrich achter zich te houden. De andere halve finale was van een zéér hoog niveau. Danny van Klompenburg wist daarin 2 x de maximale score te gooien. Maar Lars Fransen had met onder meer een 109 en een 151 finish de juiste antwoorden en wint nipt met 4-3.

In de finale weet Lars het goede spel mee te nemen en weet op het juiste moment een versnelling te plaatsen. 5-3 winst voor Lars.

Aankomende woensdag, 7 januari, starten we weer met een serie 170 toernooien. Best of 11 in de poules met aansluitend winnaars verliezersronde.

De “Mistery” pot van deze serie zal er op het laatste 170 toernooi van juni uitgaan. Deze zal dus flink oplopen en dus waarschijnlijk boven de vorige pot uitgroeien. De extra regels voor deze finishes zijn dat er maximaal 4 verschillende personen dezelfde finish op het eind kunnen hebben (de eerste 4 die deze gegooid hebben).