Loting Texel Darts Trophy 2020 bekend en introductie 'On 8 we go!' Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Loting Texel Darts Trophy 2020 bekend en introductie 'On 8 we go!'

Loting Texel Darts Trophy 2020 bekend en introductie 'On 8 we go!'

Aankomend weekend wordt de Texel Darts Trophy 2020 gespeeld en de loting is inmiddels voltrokken voor de toernooien op zaterdag en zondag. Tevens wordt er een gratis toernooi geïntroduceerd waar je aan kan deelnemen zodra je er op zaterdag of zondag uit ligt in de poulefase of de knock-out fase.

Vrijdag
Voor het blinddraw toernooi op vrijdag dien je je te melden tussen 16:00 en 18:00 uur aan de wedstrijdtafel. Eén persoon mag meerdere personen tegelijk aanmelden en om 19:00 uur gaat het toernooi van start.

Zaterdag
Voor de zaterdag geldt dat je je niet hoeft te melden, tenzij je per mail een verzoek hebt gehad dit wel te doen. Je kan direct naar je baan gaan en je dient 10 minuten voor het aangegeven starttijdstip in de loting bij de baan te zijn.

Loting dames singles
Loting heren singles

Zondag
Voor de zondag geldt dat je je niet hoeft te melden, tenzij je per mail een verzoek hebt gehad dit wel te doen. Je kan direct naar je baan gaan en je dient 10 minuten voor het aangegeven starttijdstip in de loting bij de baan te zijn.

Loting dames koppels
Loting heren koppels

On 8 we go!
Ben je op zaterdag of zondag uitgeschakeld in de poulefase of in de knock-out? Dan kun je nog gratis meedoen aan 'On 8 we go!'.

Hoe dit in zijn werk gaat vind je samen met alle informatie van het wedstrijdreglement in dit document.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws