Luc Peters pakt titel Hemeco Open 2019, Silke Lowe winst damestoernooi Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Luc Peters pakt titel Hemeco Open 2019, Silke Lowe winst damestoernooi

Luc Peters pakt titel Hemeco Open 2019, Silke Lowe winst damestoernooi

Maar liefst 199 singels en 119 koppels kwamen er in actie op het Hemeco Open 2019. In deze nieuwsbrief vind je de winnaars van het toernooi dat gehouden werd in De Kentering te Rosmalen

Het heren singeltoernooi is gewonnen door Luc Peters. De 26-jarige darter uit Bergen wist in de finale Niels Zonneveld te verslaan. In een beslissende leg hield Peters het hoofd koel; 5-4. In de halve finale won Peters van Wessel Nijman. De andere halve finalist was Wesley Plaisier.

Het dames toernooi is dit jaar op naam gekomen van Silke Lowe. De Duitse verwees Anne Dorrestijn uit Vleuten naar de tweede plaats. Titelverdedigster en topfavoriete Marjolein Noijens strandde bij de laatste 16, waar ze verloor van Pascalle Fleuren.

Wessel Nijman en Niels Zonneveld wisten op zaterdagmiddag het Tac-Tics toernooi te domineren. Alleen Erwin van Gool en Ron Schouten wisten, in de finale, een leg af te snoepen van de winnaars.

In de avond vervolgden Zonneveld en Nijman hun zegereeks. Want ook het heren koppeltoernooi, met 59 koppels, schreven de twee talenten op hun naam. Bryan Leijten en Maikel Verberk werden tweede.

Het dames koppeltoernooi kwam op naam van Marjolein Noijens en Wilma Neven. De dames speelden voor het eerst samen en waren meteen succesvol. In de finale versloegen ze Michelle Verberk en Kaylee van der Steen.

De eerste editie van de Ouder-kind koppels was met 18 koppels een groot succes. Tinus van Tiel en Michel van de Bunt pakte de wint door in de finale Toon Greebe en Valentyn Sterk te verslaan. De koppels Jerry Hendriks / Pim van Bijnen en Frans Dirks / Youri Dirks haalden de halve finales.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws