Speeldata Darts4KWF toernooien bij 't Voorhuys in Beesd bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Speeldata Darts4KWF toernooien bij 't Voorhuys in Beesd bekend

Speeldata Darts4KWF toernooien bij 't Voorhuys in Beesd bekend

Dart4KWF en d’art9 zijn een samenwerking aangegaan met als doel het KWF Kankerbestrijding toernooi 2012 te organiseren. Dit toernooi wordt ondersteund door de Nederlandse Dart Bond, die de wildcards M/V voor Winmau World Masters 2012 ter beschikking heeft gesteld. Het darts4KWF toernooi is opgezet om vanuit de dartswereld onze betrokkenheid te tonen bij het goede werk van het KWF en via dit unieke toernooi hiervoor geld in te zamelen.

Dankzij sponsoring is de organisatie in staat een groot aantal prijzen beschikbaar te stellen. De prijzen worden verloot onder alle deelnemers, ook voor teams, dus iedereen kan winnen!

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. De totale opbrengst van dit toernooi wordt gedoneerd aan het KWF. De 4 voorrondes per locatie van het toernooi worden gehouden in de daartoe beschikbaar gestelde d’art9 centers van d’art9. De beste vier darters van ieder center komen uit in de finale, die gespeeld wordt in de Korenbeurs te Utrecht. Het openingstoernooi vond plaats op 25 mei in d'art9 center De Korenbeurs te Utrecht. Wereldkampioen Christian Kist zal het toernooi openen. De finale vindt plaats in De Korenbeurs op 18 augustus.

Ook in de voorrondes worden vele prijzen uitgedeeld, waardoor echt iedereen kans maakt op een prijs. Doe mee en steun Dart4KWF met jouw deelname, of schrijf in met je dartsteam. Zie voor de toernooilocaties en speeldata de website Darts4KWF.nl.

Eén van de speellocaties waar de dartstoernooien worden gehouden is in 't Voorhuys en deze zullen zijn op 23 juni, 30 juni, 14 juli en 21 juli. Inschrijven tot 19.45 uur, aanvang 20.00 uur. Cafe 't Voorhuys vind je aan de Voorstraat 20 te Beesd.

Stichting Darts4, is een initiatief van Marja Hendriks en Anton van Hemert, naar aanleiding van de constatering van borstkanker bij Marja. Beide zijn fervent darters en Marja heeft zelfs twee keer aan het Winmau toernooi meegedaan. Een prestatie waar zij nog met trots en plezier op terug kijkt. “Als darter een ultieme ervaring om tussen alle topspelers aan zo een professioneel toernooi mee te doen”, zegt Marja.

Voor de liefhebbers die vanavond willen deelnemen aan een Darts4KWF-toernooi verwijzen we graag naar café de Vrijboom in Beuningen.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws