MDT HighRoller dartsweekend: Koppel 29 december, singel 30 december Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

MDT HighRoller dartsweekend: Koppel 29 december, singel 30 december

MDT HighRoller dartsweekend: Koppel 29 december, singel 30 december

Zaterdag 29 december organiseert Mydartstraining voor de allereerste keer een HighRoller koppeltoernooi. Beleef dit toernooi met je koppelmaat en maak kennis met de extra faciliteiten die worden aangeboden. Inschrijven kan op de avond zelf tot 18.30 uur.

Het inschrijfgeld aan de wedstrijdtafel is €50 per koppel. Het inschrijfgeld is inclusief een lekkere avondmaaltijd. Het avondeten wordt tussen 17-19 uur geserveerd. Het toernooi begint in poules van 5, waarbij de nummers één, twee & drie doorgaan naar de winnaarsronde. De overige koppels gaan naar de verliezersronde. Spelplezier is gegarandeerd tijdens het eerste HighRoller koppel toernooi!

Daarnaast hoeven de deelnemers niet te schrijven. Het spelformat in de poulefase is 501/5. Schrijf je vandaag nog in en bespaar €10. Via onderstaande link betaal je slechts €40 voor de HighRoller koppel.

Link 1

Vanaf 24 koppels zal er €500 voor het winnend koppel zijn, en is er in totaal €1000 aan prijzengeld.

Zondag 30 december staat de HighRoller singel op het programma. Ook dit toernooi zal starten in poules van 5 waarbij de nummers één, twee & drie doorgaan naar de winnaarsronde. De overige spelers gaan naar de verliezersronde.

Het inschrijfgeld is inclusief een uitgebreide lunch voor aanvang van het toernooi. De spelers kunnen lunchen van 13-15 uur. Inschrijven kan tot 14.30 uur op de dag zelf aan de wedstrijdtafel. Het inschrijfgeld bedraagt dan €45. Tijdens de singel hoeven de deelnemers niet te schrijven. Het spelformat in de poulefase is 501/5. Schrijf je via onderstaande link online in voor aanstaande zondag en bespaar €10. Via onderstaande link is het inschrijfgeld €35.

Link 2

Vanaf 48 deelnemers zal er €750 voor de winnaar zijn, en is er in totaal €1500 aan prijzengeld.

Het toernooi wordt afgewerkt bij Bij8eraf in Amsterdam. Voor de deur is het gratis parkeren. Kom langs en sluit het dartsjaar op een gezellige en professionele manier af!

Adres: Slimmeweg 8A, 1066 EV Amsterdam

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws