Michael van Gerwen besloten huldiging in Den Braai te Vlijmen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Michael van Gerwen besloten huldiging in Den Braai te Vlijmen

Michael van Gerwen besloten huldiging in Den Braai te Vlijmen

Cafe & feestzaal Den Braai in Vlijmen liep vrijdagavond al vroeg vol met bekenden van Michael van Gerwen die besloten werd gehuldigd. Ruim 140 gasten zagen hoe Michael en Daphne net na achten werden onthaalt met de opkomst beelden uit Ally Pally op de achtergrond. Ook Masterdarts collega en vriend Vincent van der Voort was in Vlijmen aanwezig om Mighty Mike te feliciteren. De heer van Bokhoven wethouder van de gemeente Heusden sprak de zaal toe en heeft van Gerwen letterlijk en figuurlijk in de bloemen gezet.

Na de mooie woorden was er voldoende gelegenheid om van Gerwen persoonlijk te feliciteren. De kersverse inwoner van Vlijmen en runner-up van het Ladbrokes World Championship Darts genoot met volle teugen van zijn moment in den Braai.

Mighty Mike verloor weliswaar de finale van legende Phil Taylor met 4-7 maar verdiende een warm onthaal. 23 jaar jong is de Brabander die in 2006 al de Winmau World Masters wist te winnen en een indrukwekkend palmares heeft. Hij won in oktober de PDC World Grand Prix in de finale van Mervyn King en wist in 2012 nog zeven PDC toernooien te winnen. Hij schreef historie door in de wedstrijd tegen James Wade een 9-darter te gooien en aansluitend 8 perfecte darts, een tweede 9-darter werd op de dubbel gemist door de Brabander. Overigens was het de tweede officiële 9-darter voor van Gerwen tijdens een PDC TV toernooi. Hij wist de perfecte leg te gooien tijdens de World Matchplay afgelopen zomer tegen oud-Lakesidewinnaar Steve Beaton.

Vanmiddag om 16.30 u word Michael van Gerwen groots gehuldigd op de markt in Boxtel, zie dit eerdere artikel.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws