NDB selectiewedstrijden "Zes spelers spelen voor één wildcard" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

NDB selectiewedstrijden "Zes spelers spelen voor één wildcard"

NDB selectiewedstrijden "Zes spelers spelen voor één wildcard"

Aanstaande zondag zal in Cafe/Restaurant de Korenbeurs de voorlaatste Zuiderduin Masters wildcardvergeven worden aan de winnaar van NDB selectiewedstrijden. Dankzij afspraken met de organisatie van de Zuiderduin Masters heeft de NDB dit seizoen beschikking over twee wildcards. De eerste werd verbonden aan het NDB Rankingcircuit en is op 9 oktober jongstleden tijdens de Open Midden Nederland gewonnen door Remon Hurrebrink.

De tweede wildcard zal verdiend worden door een heren selectiespeler. De volgende spelers zijn nog niet geplaatst voor de Zuiderduin Masters 2011 en komen zodoende in actie:
Ron Meulenkamp (DBMN)
Salmon Renyaan (DOGD)
Jerry Hendriks (BDC)
Rico Dera (BDC)
Jurrian van Os (DBMN)
Rick Hofstra (FDB)

Locatie & tijden
De Korenbeurs (Croeselaar 91 Utrecht) is vanaf 11.30 uur toegankelijk. Parkeren is mogelijk op het terrein van de Jaarbeurs. Tevens is de korenbeurs prima bereikbaar met het openbaar vervoer, Utrecht CS ligt op loopafstand. Rond 13.00 uur beginnen de wedstrijden, na elke speelronde wordt een korte pauze ingelast van 20 minuten. In totaal worden er 5 speelrondes gespeeld. Uiterlijk 17.00 uur zullen alle wedstrijden gespeeld zijn en is de winnaar bekend!

Speelformat
Alle spelers treffen elkaar eenmaal, er wordt gespeeld over een best of 9 legs. Voor aanvang wordt getost, op een gelijk stand van 4-4 wordt voor de bull gegooid om te bepalen wie de laatste leg start. De ranking wordt bepaald door het aantal winstpartijen, vervolgens legsaldo en als dat geen uitsluitsel biedt het onderlinge resultaat. Er wordt gespeeld op drie dartsborden, er wordt constant gewisseld van bord. De wedstrijden worden geschreven door NDB schrijvers. De tussenstanden en uitslagen zullen geprojecteerd worden op een groot scherm. Dit speltype komt volledig overeen met het speltype van de Zuiderduin Masters.

Support en pers
Uiteraard is support en pers welkom! De supporters worden echter dringend verzocht aanmoedigingen qua geluid te beperken. We spelen immers in een kleine zaal, er staat veel op het spel en we willen de concentratie van de spelers niet verstoren.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws