Het Nederlands team voor de Springcup in Oostenrijk is bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Het Nederlands team voor de Springcup in Oostenrijk is bekend

Het Nederlands team voor de Springcup in Oostenrijk is bekend

Volgend weekend wordt de Six-Nations Cup in Engeland gespeeld maar inmiddels wordt al vooruit gekeken naar de Springcup welke van 23 tot en met 25 maart gespeeld zal worden in Oostenrijk. Aan de Springcup mogen acht heren en vier dames deelnemen en het speltype is vrij eenvoudig, er worden individuele en koppelwedstrijden gespeeld. Na de landenwedstrijden op de vrijdag en zaterdag wordt op zondag een individueel toernooi afgewerkt met als hoofdprijs deelname aan de Winmau World Masters 2012.

Inmiddels is het Nederlands team bekendgemaakt dat zal trachten om de titels van vorig jaar te verdedigen. In 2011 wonnen zowel de Nederlandse heren als de Nederlandse dames het totaalklassement.

Heren (coach Dennis van Onselen)
Rick Hofstra
Christian Kist
Remon Hurrebrink
Wesley Harms
Benito van de Pas
Jan Dekker
Ron Meulenkamp
Salmon Renyaan

Dames (coach Cees van Leeuwen):
Karin Krappen
Aileen de Graaf
Floortje van Zanten
Sharon Prins

Voor meer informatie, een uitgebreide terugblik op voorgaande jaren en informatie over de overige selectieleden verwijzen we je graag door naar dit artikel van de Nederlandse Darts Bond.

Foto: Spring Cup Team 2011
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws