Nederlandse Darts Bond, het Coronadossier, protocol en FAQ Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nederlandse Darts Bond, het Coronadossier, protocol en FAQ

Nederlandse Darts Bond, het Coronadossier, protocol en FAQ

Langzaam maar zeker komt er nu echt licht aan het einde van de tunnel. De sport gaat verder open, heeft het kabinet . Per 5 juni volgt de derde stap in de versoepeling van de maatregelen die momenteel gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Dat is voor de sport in algemene zin fantastisch nieuws. Alle binnensportaccommodaties en horecalocaties, waaronder ook sportkantines, mogen per 5 juni weer open. Uiteraard wel met inachtneming van protocollen en voorschriften van de overheid.

De overheid en andere instanties zoals het RIVM en ook het NOC*NSF bekijken van dag tot dag wat nodig is in deze crisistijd. Wij volgen dit uiteraard, zodat we jullie kunnen blijven informeren, adviseren en ondersteunen. Zo maakte de NDB al bekend dat de Dutch Open 2021 waarschijnlijk doorgang zal vinden en er ook hard gewerkt wordt aan het opzetten van het dartseizoen 2021/2022 met de NDB-rankings, LaCo, Superleague, maar natuurlijk ook de lokale competities.

In de link hieronder allerlei informatie die de NDB verzameld heeft voor jullie. Deze pagina blijft de NDB up-to-date houden. Zodra er nieuwe informatie is wat met het coronavirus te maken heeft zal dat dus op die pagina geplaats worden.

Klik hier om het bericht verder te lezen op de website van de NDB.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws