Home algemeen nieuws Niels de Ruiter stopt per 1 april 2019 bij Nederlandse Darts Bond

Niels de Ruiter stopt per 1 april 2019 bij Nederlandse Darts Bond

Deze week heeft Niels de Ruiter aangegeven per 1 april te stoppen als directeur van de Nederlandse Darts Bond.
De huidige directeur van de NDB heeft aangegeven per 1 april aanstaande in een compleet andere branche een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Dit was één van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb moeten nemen aldus de Ruiter.

Toen ik in 1999 lid werd had ik nooit verwacht dat onze sport zoveel voor mij zou gaan betekenen. Ik raakte verslingerd aan het spel en na een paar jaar stond ik elk weekend ergens in de wereld te darten. Dankzij mijn interesse in en bemoeienissen met alles wat er ‘achter de schermen’ plaatsvond, natuurlijk in combinatie met het steeds minder raken van de juiste vakjes (…..), besloot ik eind 2009 te solliciteren en mag ik intussen dus bijna tien jaar mijn steentje bijdragen aan de NDB organisatie.

Ik heb van mijn hobby een prachtig beroep mogen maken, als directeur leiding mogen geven aan een geweldig team van medewerkers en samen met het bestuur de NDB als sportorganisatie mogen sturen en professionaliseren.

Hier heb ik vanaf het eerste moment van genoten en dit zal ik tot de laatste dag blijven doen. Ik heb honderden evenementen mogen helpen organiseren, het Nederlands team in vele landen kunnen bewonderen en mijn aandeel geleverd aan ontzettend veel mooie plannen en nieuwe initiatieven.

Over drie maanden trek ik voor de laatste keer de deur van ons bondskantoor dicht en dat is een bewuste keuze.
Zo wil ik graag passend afscheid kunnen nemen na de Dutch Open.

Het hele bericht is te lezen op de site van de NDB.
Klik hier om het te lezen.