Niels Zonneveld sluit zich aan bij het Hemeco Pro Darts Team Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Niels Zonneveld sluit zich aan bij het Hemeco Pro Darts Team

Niels Zonneveld sluit zich aan bij het Hemeco Pro Darts Team

Niels Zonneveld, die op de , is opgenomen in het Hemeco Pro Darts Team. Vorig jaar deed hij al van zich spreken op de Development Tour, waar de 20-jarige en daarnaast onder andere nog een finale en twee halve finales haalde. Hij sloot de Development Tour 2018 als nummer 9 af en in de top 8 bevonden zich onder andere tourkaarthouders en WK-deelnemers Luke Humphries, Dimitri van den Bergh, Martin Schindler en Rowby-John Rodriguez. Tevens gaat de man uit Uitgeest aan kop in de NDB-ranking. Zo won hij van de eerste vier toernooien het en haalde hij ook de finale van het Open Rotterdam. Dit was voor het Hemeco Pro Darts Team reden om hem in het team op te nemen, waar Niels zonder twijfelen ja tegen zei.

Niels komt daarbij in hetzelfde team als Jimmy Hendriks en Toon Greebe. Jimmy en Toon deden ook mee aan de Europese Q-School, maar zijn er niet in geslaagd om een tourkaart te bemachtigen. Zij zullen met hulp van het Hemeco Pro Darts Team de Challenge Tour gaan aflopen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws