Home Nederland Hoofdnieuws Nieuw dartsweekend in 2020: Tilburg Darts Trophy in Hotel De Druiventros

Nieuw dartsweekend in 2020: Tilburg Darts Trophy in Hotel De Druiventros

Het team achter SterkDarts heeft in de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan een aantal grote toernooien. In mei 2020 organiseren ze een nieuw dartsevenement in Hotel De Druiventros te Tilburg. Op 9 en 10 mei wordt in het sfeervolle hotel de Tilburg Darts Trophy 2020 gehouden.

Het is een nieuw groots SterkDarts evenement met € 4.000,- prijzengeld en voordelig overnachten op locatie. Het zijn 6 toernooien in 1 weekend en alle toernooien starten in poules met daarna winnaars en verliezersronde.
 
SterkDarts en de organisator van het succesvolle Asteria Nieuwjaarstoernooi hebben de handen ineen geslagen om die succesformule door te trekken naar andere locaties. Het eerste vervolg in deze reeks zal op 9 en 10 mei 2020 in hotel De Druiventros te Tilburg plaatsvinden. De prachtige zalen in dit sfeervolle hotel worden omgetoverd tot een waar dartswalhalla. De “Tilburg Darts Trophy” is er klaar voor een mooie plaats op de nationale dartskalender te veroveren.

Een totale prijzenpot van € 4.000,- is beschikbaar. De winnaar van het heren-singeltoernooi mag er € 750,- in ontvangst nemen. De winnares van het damestoernooi wint € 200,-.

Er wordt in 6 categorieën gestreden om de titels. Op zaterdagmiddag 9 mei vinden twee koppeltoernooien plaats: Mix koppels (m/v) en Tac-Tics koppels. Op zaterdagavond worden de dameskoppels en herenkoppels gespeeld. Op zondag 10 mei strijden de heren singels en dames singels om de winst en de titel “Tilburg Darts Trophy 2020”.

Er wordt in alle categorieën gestart in een poulesysteem waarna een winnaars en verliezersronde volgt. Er kunnen maximaal 168 heren en 32 dames mee doen aan de singeltoernooien. Voor zowel de zaterdagmiddag als zaterdagavond kunnen er maximaal 100 koppels deelnemen.

Overnachten en ontbijt voor slecht € 35,- inclusief ontbijt.

Om er voor te zorgen dat mensen die van ver of gewoon uit de omgeving komen niet naar huis hoeven te gaan op vrijdag-, zaterdag- of zondagnacht is er de mogelijkheid om bij De Druiventros een overnachting te boeken tegen een gereduceerde prijs van slechts € 35,- p.p inclusief ontbijt. Dit is op basis van een 2-persoons of 3-persoonskamer.

Deze aanbieding kun je op de website van De Druiventros boeken en voor meer informatie en inschrijven verwijzen we je graag door naar www.sterkdarts.nl.