In november verschijnt 'het verhaal van de beste darter ooit' Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

In november verschijnt 'het verhaal van de beste darter ooit'

In november verschijnt 'het verhaal van de beste darter ooit'

Altijd al willen weten hoe het leven van de beste darter van de wereld eruit ziet? Vanaf volgende maand kun je het ontdekken wanneer een biografie over het leven van Michael van Gerwen in de boekenschappen komt te liggen. Een 192 pagina's tellend boek is er geschreven waarbij de opmerking moet worden gemaakt dat dit is gebeurt zonder nadrukkelijke toestemming van Mighty Mike. Hij heeft er zelf niet aan meegewerkt.

In het boeken komen onder andere Koert Westerman, Ron Meulenkamp, Co Stompé en Jaques Nieuwlaat aan het woord die het leven van Michael van Gerwen beschrijven sinds hij op 13-jarige leeftijd de dartspijlen ter hand nam.

The Matchstick heeft het volgende te melden over het boek: "Het is een met zorg geschreven verhaal waarin het leven van Michael vanaf zijn kennismaking met darts wordt verteld. Zijn jeugd, de verschillende uitdagingen, de vele overwinningen, de overstap van de BDO naar de PDC en nog veel andere zaken komen allemaal voor het voetlicht. Het resultaat is het verhaal van de beste darter ooit."

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws