Online inschrijving eerste NDB ranking 'Open Stedendriehoek' open Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Online inschrijving eerste NDB ranking 'Open Stedendriehoek' open

Online inschrijving eerste NDB ranking 'Open Stedendriehoek' open

De online inschrijving voor de eerste NDB Ranking van dit seizoen is open. Zoals vorig jaar ook al het geval was kunnen de heren A en dames zich alleen op deze manier inschrijven. Dit geeft de NDB de mogelijkheid om de loting en de tijdsplanning vooraf te maken.

De loting en de starttijden worden op de zaterdagavond 14 september uiterlijk om 21.00 uur gepubliceerd. De spelers dienen op de dag zelf een spelerskaart op te halen waar de speeltijden op staan zodat ze precies weten wanneer en waar ze in actie moeten komen. Deze kaart graag direct bij binnenkomst ophalen, maar te allen tijde minstens een half uur voor je starttijd.

Je kunt je inschrijven via deze link.

Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Je kunt je ook zonder NDB nummer inschrijven, maar dan kun je geen punten verdienen voor de ranking. Een NDB nummer kun je tijdens het toernooi ook nog aanvragen aan de wedstrijdtafel. Neem hiervoor altijd je lidnummer mee van jouw lidorganisatie.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws