Ontketende Davy van der Zande winnaar van speeldag 6 OSR Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ontketende Davy van der Zande winnaar van speeldag 6 OSR

Ontketende Davy van der Zande winnaar van speeldag 6 OSR

Met vier groepen werd gestart tijdens de zesde speeldag van de 22e Oranjebar Super Ranking die memorabel zou zijn vanwege het feit dat voor het eerst in 2017 de Mysterie Box weer eens werd gewonnen en wel door Peter van den Broek via een 117 finish. Het was toch een dag van hoge finishes want er werden er 14 genoteerd waarbij Davy van der Zande de master was met drie stuks (123-110-102). In de kwartfinales vonden we van deze week Johnny Vos, Gian van Veen, Davy van der Zande, Yoeri Duijster, Levi Frauenfelder, Jermaine Wattimena, Patrick Morelissen en Tharsissia Werinussa terug. Van dit achttal bleven Yoeri, Davy, Jermaine en Patrick over voor de halve finales.

In de halve finale kwam Jermaine tegenover Patrick te staan en liep tegen een 3-4 nederlaag op. In de andere halve finale tussen Davy en Yoeri ging de winst met dezelfde cijfers naar Davy zodat twee teamgenoten tegenover elkaar kwamen te staan in de finale.

In de finale van het troosttoernooi waren het Mark Giepmans en Peter van den Broek die tegenover elkaar kwamen te staan. Mark wist de finale met 4-2 naar zich toe te trekken en daarmee de troostprijs te winnen. Eerder waren de finalisten beide met 3-0 te sterk voor respectievelijk Ruud Tuijtelaar en Tom Mulder.

De laatste wedstrijd van de dag was natuurlijk de finale van het hoofdtoernooi. Hierin stonden Davy van der Zande en Patrick Morelissen tegenover elkaar en het beloofde een mooi spektakel te worden. Helaas voor Patrick liep hij tegen een ontketende Davy op die in een rap tempo een 1-5 uitslag in zijn voordeel op het bord liet noteren. Davy was deze avond goed voor de drie eerder genoemde 100+ finishes en voor 11 maximale scores.

Uitslag kwalificatie dag 6; 1. Davy van der Zande 2. Patrick Morelissen 3. Yoeri Duijster en Jermaine Wattimena.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 7 van de Oranjebar Super Ranking 22 wordt gespeeld op dinsdag 25 april 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws