Ook dit jaar Halsteren Darts Masters opgenomen in SterkDarts Tour Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ook dit jaar Halsteren Darts Masters opgenomen in SterkDarts Tour

Ook dit jaar Halsteren Darts Masters opgenomen in SterkDarts Tour

Vorig jaar werd de eerste editie van de Halsteren Darts Masters een groot succes. Dit jaar zal het toernooi wederom terugkeren in de SterkDarts Tour. In de feestzaal van Café De Roos wordt op vrijdag 7 maart start het toernooi met een warming-up. Op zaterdag 8 maart volgt de eerste SterkDarts Jeugd Tour van het jaar, gevolgd door de Dames Singels en een koppeltoernooi. Op zondag 9 maart wordt het hoofdtoernooi gespeeld. Vorig jaar ging de titel naar Ronnie Huybrechts, die in de finale Ferry Beijleveld versloeg. De damestitel werd opgeëist door Wilma Neven, terwijl Patrick de Jonge en Marco Joosen het koppeltoernooi wonnen.

Veranderingen ten opzicht van vorig jaar zijn in de SterkDarts Tour dat de alle toernooien in poules beginnen waarna een winnaarsronde volgt. De seeding is komen te vervallen. Ook de Dames Koppels worden niet meer gehouden. Dit jaar zijn er maarliefst 6 eindtoernooien ingepland waarbij plaatsing mogelijk is via de SterkDarts Tour, Darts Championships of Jeugd Tour.

Inschrijven en meer informatie op www.sterkdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws