Home Nederland Hoofdnieuws Ook Yoeri Duijster pakt dagzege in kwalificatiereeks 31e OSR editie

Ook Yoeri Duijster pakt dagzege in kwalificatiereeks 31e OSR editie

De negende kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking werd afgelopen dinsdag gespeeld en was weer een ouderwets gezellige avond ondanks een wat kleiner deelnemersveld vanwege o.a. de herfstvakantie die leidt tot ouderlijke plichten van een aantal vaste bezoekers.

Nadat de deelnemers via de groepsfase gescheiden waren in hoofd- en troostronde deelnemers konden Peter van den Broek, Davy van der Zande, Wouter Vaes, Axel Goverde, Patrick van Os, Oswin Streden, Yoeri Duijster en de beste dame van de avond Heidi Schijvens aan de kwartfinales gaan beginnen. Vervolgens viel hierin het doek voor Peter, Axel, Heidi en Patrick en ontstonden de halve finales Yoeri versus Oswin (4-2) en Davy versus Wouter (4-3).

In de de verliezersronde waren de halve finales deze keer Barry Hubers versus Jan Sporen en Kestutis Bulota versus Annemarie Linders. Beide wedstrijden eindigden in 1-3 overwinningen voor respectievelijk Barry en Kestutis wat betekende dat de finale gespeeld zou worden tussen wat minder bekende spelers. De aansluitend gespeelde finale om de troostprijs eindigde vervolgens in een solide 4-2 overwinning voor Barry Hubers.

De namen in de finale van het hoofdtoernooi beloofde een geweldige wedstrijd. Helaas gooide Yoeri Duijster roet in het eten want hij maakte via een 5-2 overwinning korte metten met de toch ervaren Davy van der Zande.

Uitslag OSR#31 kwalificatie dag 09: 1. Yoeri Duijster 2. Davy van der Zande 3. Wouter Vaes en Oswin Streden.

Aanstaande dinsdag 22 oktober 2019 wordt de tiende kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking #31 gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.