DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Open koppeltoernooi in De Scheg op zaterdag 25 november | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Open koppeltoernooi in De Scheg op zaterdag 25 november

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔21.november 2017 15:59:20
Open koppeltoernooi in De Scheg op zaterdag 25 november

De Scheg houdt op zaterdag 25 november het Open Koppeltoernooi, waarbij darters het tegen elkaar opnemen voor de eerste prijs van maar liefst €500,-. Het toernooi is onderdeel van het Dartweekend in het laatste weekend van november en is een dag voor de NDB-ranking Open Stedendriehoek.

Het Open Koppeltoernooi is een darttoernooi specifiek voor koppels die zich samen inschrijven. Deelnamekosten zijn €15,- per koppel. Inschrijven in de zaal op de dag zelf kost €17,50 per koppel. Er zijn aantrekkelijke geldprijzen te winnen, waaronder een verrassingspakket t.w.v. €100,- voor de hoogste finish. Daarnaast is de eerste prijs €500,-, de tweede €250,- en de derde prijs €100,-. Op zaterdag 25 november is de zaal open vanaf 18.00 uur. Inschrijven voor het toernooi is mogelijk tot uiterlijk 19.45 uur in de zaal. Om 20.00 uur start het darttoernooi.

Michel van der Horst aanwezig
Prominent Deventer darter Michel van der Horst zal net als vorig jaar aanwezig zijn om zijn dartkunsten te laten zien. Hij zal samen spelen met Deniz Armut. Ook doet Frans Harmsen, dit jaar opnieuw mee. Samen met Leroy Nieuwenhuis gaat hij de strijd aan om de eerste prijs. Daarnaast is Mastercaller Marco Meijer opnieuw van de partij. De eerste Nederlandse caller die op een WK heeft gestaan treedt niet op tijdens het Open Koppeltoernooi, maar dit jaar tijdens de NDB-ranking.

Sponsor een baan voor €100,-
Voor bedrijven is het mogelijk de dartbanen voor het Open Koppeltoernooi te sponsoren voor €100,- per baan. Voor dit bedrag wordt uw bedrijfsnaam aan één van de dartbanen gekoppeld en kunnen 5 koppels (10 medewerkers) deelnemen aan dit toernooi. Het is uiteraard mogelijk om extra banen te sponsoren.

Aanmelden voor het Open Koppeltoernooi in de Scheg kan via de webshop op descheg.nl/dartweekend. Hier is tevens een gedetailleerd overzicht van de te winnen prijzen te vinden. Inschrijven voor het toernooi kan nog tot uiterlijk 19.45 uur in de zaal van de Scheg. 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

30 Jun -Van Tergouw, Jansen, Herms en Vd Horst geplaatst voor NL- selectie

19 May -Open Polen 2018: Bastiaansen wint, v/d Horst & Bieman tweede

01 May -Frans Harmsen wint Open Veendam 2018, Huizinga runner-up

30 Apr -Fabian Roosenbrand wint 1e editie Wierdens Open Oranje toernooi

18 Mar -BDO West-Fries Open: Wesley Harms en Lisa Ashton winnen