Open Lunteren 2013: Word jij opvolger van Taylor en Van Gerwen? Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Lunteren 2013: Word jij opvolger van Taylor en Van Gerwen?

Open Lunteren 2013: Word jij opvolger van Taylor en Van Gerwen?

Op woensdag 28 augustus 2013 organiseert Darts Club Prinsenhof '89 alweer voor de 14e keer het Open Lunteren Darts. Ook dit jaar zal de organisatie diverse nationale en internationale toppers op bezoek krijgen. Er zal weer in poules gespeeld worden op 40 wedstrijdbanen en dus is er plaats voor maximaal 200 deelnemers. De eerste namen staan inmiddels alweer gevuld op de deelnamelijst en zoals men weet uit ervaring moet je er op tijd bij zijn om te voorkomen dat je gedwongen op de reservelijst dient te worden opgenomen.

In 2011 won Phil Taylor het Open Lunteren en in 2012 was het Michael van Gerwen die de hoofdprijs mee naar huis nam. Wordt jij de opvolger van Phil Taylor en Michael van Gerwen?

Heb je geen interesse in of ben je te laat voor deelname, maar wil je het evenement wél bezoeken? Kijk eens naar de mogelijkheden om een V.I.P.-kaart te kopen. Op deze webpagina kunt u alle informatie over dit evenement vinden.

Voor meer informatie omtrent het Open Lunteren 2013 verwijzen we je graag door naar dit agenda-item.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws