Open Marienheem zet 27 december 1.250 euro op een 9-darter Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Marienheem zet 27 december 1.250 euro op een 9-darter

Open Marienheem zet 27 december 1.250 euro op een 9-darter

Op woensdag 27 december wordt het Open Marienheem gespeeld met zowel een koppeltoernooi als een singletoernooi. Voor de winnaars ligt er tweemaal 500 euro klaar maar de hoofdprijs is 1.250 euro voor degene die erin slaagt om op het podium een perfecte leg te produceren.

Inschrijven voor de koppels kan tot 10.45 uur en aanvang van het koppeltoernooi is om 11.00 uur. Voor de singles inschrijven kun je tot 14.45 uur terecht. aansluitend zal het singletoernooi aanvangen om 15.00 uur.

Het koppeltoernooi is alleen een knock-out toernooi en bij het singletoernooi speelt men eerst in poules daarna knock-out.

Titelverdediger is Jan Dekker en samen met Frans van der Weit wist hij vorig jaar ook het koppeltoernooi op zijn naam te schrijven. Double Dekker zal hopen dit jaar niet aanwezig te kunnen zijn want dat betekent dat hij dan nog actief is op het PDC WK 2018.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit agenda-item of www.openmarienheem.nl.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws