Home Nederland Hoofdnieuws Oranjebar Mariahout organiseert met SteenDarts opnieuw open dartevenement

Oranjebar Mariahout organiseert met SteenDarts opnieuw open dartevenement

Nadat eerder deze maand al het Oranjebar September Open werd gespeeld waarbij het maximale aantal deelnemers van 40 al ruim van te voren waren aangemeld wil de Oranjebar opnieuw proberen om in de dartbehoefte van de liefhebbers van deze sport te voorzien. In samenwerking met Steendarts zal vrijdag 25 september aanstaande een tweede Open toernooi deze maand worden gespeeld.

Het dartevenement zal worden gespeeld met maximaal 40 dartspelers. Zij kunnen de strijd aan binden voor o.a. een eerste prijs van gegarandeerd €200,=. Steen Darts zal gedurende deze avond de organisatie in handen nemen.

Er zal begonnen worden met het spelen in poules waarna er een winnaarsronde en een verliezersronde zal worden gespeeld met knock-out wedstrijden. Het spelformat is 501 direct in/dubbel uit.

Op dit moment zijn de volgende spelers reeds aangemeld:

Peter van den Broek Danique Stroek

Rick Kivits John Wouters

Tim Pennings Marijn Verhagen

Natasja van der Steen Josina Cuijpers

John Maesen Timo van de Loo

Jeanine van Gestel Pernilla Koolen

Jan-Willem van Hout Roland Stokmans

Joey Greijn

De inschrijving voor het toernooi kan tot vrijdag 25 september 19:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 64 394 92 36 of +31 61 255 40 42 . Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 20:00 uur en er wordt gestreefd naar een eindtijd van 24:00 uur.

De Oranjebar biedt conform de RVIM maatregelen volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.