Oranjebar in Mariahout organiseert een Pre-Kermis darttoernooi Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oranjebar in Mariahout organiseert een Pre-Kermis darttoernooi

Oranjebar in Mariahout organiseert een Pre-Kermis darttoernooi

Als gevolg van het goede weer en met de zomerevenementen in het achterhoofd heeft de organisatie van de Oranjebar bedacht om voorafgaand aan het kermis-weekend in Mariahout een extra dart evenement te organiseren met zowel een winnaars als een verliezers toernooi.

Dat de organisatie het serieus meent blijkt wel uit het gegarandeerde prijzengeld van maar liefst €800,= dat deze avond te verdelen valt. In ieder geval is de eerste prijs bij de winnaars €250,= waard en voor diegene die de verliezersronde weet te winnen ligt er op zeker €100,= klaar. Een lekker extraatje dus als zakgeld om bijvoorbeeld de komende vier dagen te besteden op de kermis.

Het betekent weer een avondje uit waarbij gezelligheid gecombineerd kan worden met een potje darts waar zowel nieuwkomers, beginners als gevorderden van harte welkom zijn in een van de bekendste dart cafés van Nederland, de Oranjebar in Mariahout. De voorinschrijving is vanaf vrijdag 09 juni open.

Het inschrijfgeld voor deelname aan het toernooi bedraagt slechts €7,50 per persoon en kan tot een half uur voor de start van het toernooi worden afgerekend aan de bar. Het maximum aantal deelnemers is vastgesteld op 64 zodat voorinschrijven geadviseerd wordt. Voor diegene die het risico willen nemen is er de mogelijkheid om in te schrijven tot 19:30 uur op de speeldag vrijdag 16 juni.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws