Oranjebar Super Ranking 9; Bakens in finale de baas over Fred Burger Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oranjebar Super Ranking 9; Bakens in finale de baas over Fred Burger

Oranjebar Super Ranking 9; Bakens in finale de baas over Fred Burger

Deze week konden slechts 12 deelnemers worden begroet tijdens de OSR 9 in Mariahout. Het goede nieuws daarbij is dat er veel nieuwe gezichten onder de deelnemers waren en de afwezigheid van een aantal bekenden te wijten was aan competitieverplichtingen. In het deelnemersveld o.a. twee spelers uit Deurne, Ed van de Aa en Hans van de Laak, en twee uit Geldrop, Joppe Bakens en Fred Burger, waardoor de indruk bestaat dat de Oranjebar Super Ranking steeds meer Peelland darters gaat aantrekken.

De deur naar de kwartfinales werd deze kwalificatieavond gevonden door Davy van der Zande, Ruud Kuijten, Hermie van Orsouw, Fred Burger,Hans van de Laak,Walter van Esh, Joppe Bakens en Niels Mauel. Van deze deelnemers bleven Hermie, Joppe, Niels en Fred over om de halve finales te spelen en vervolgens stonden beide heren uit Geldrop in de finale nadat Joppe met 4-1 te sterk was voor Hermie en Fred in een zinderende partij met 4-3 afrekende met Niels. Beide heren stonden terecht in de finale van deze avond waarop in totaal 12 maximale scores werden gegooid en finalist Fred Burgers met een 141 finish verantwoordelijk was voor de hoogste uitgooi.

In de finale had Fred echter geen antwoord op de scores en finishes van Joppe Bakens die via een 81 finish (T17-D16) de zege naar zich toetrok terwijl Fred nog stond te wachten om tops uit te gooien. Met een 5-2 overwinning gaf Joppe hiermee een goed vervolg aan zijn prestaties tijdens de Winmau World Masters van afgelopen week waar hij dit jaar debuteerde. Uitslag van speeldag 2: 1. Joppe Bakens 2. Fred Burgers 3. Hermie van Orsouw en Niels Mauel. Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking 9 wordt gespeeld op dinsdag 22 oktober 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws