Home Nederland Hoofdnieuws Oranjebar Super Ranking gaat tot nader order niet door, wel alternatief

Oranjebar Super Ranking gaat tot nader order niet door, wel alternatief

Wat niemand voor mogelijk had gehouden gebeurt nu toch. Voor het eerst sinds acht jaar zal er op de dinsdagavond in de Oranjebar te Mariahout GEEN Oranjebar Super Ranking kwalificatiedag of finaledag worden gespeeld.

Helaas hebben de aangescherpte Corona maatregelen welke uitbater Peter van den Broek door het RVIM zijn opgelegd er toe geleid dat hij moest kiezen om de OSR tot nader orde uit te stellen. Om het gemis aan dit evenement te compenseren zal er een alternatief en kleiner van opzet aantal dartevenementen worden georganiseerd. We raden u als dartliefhebber aan om hiervoor de Oranjebar website goed in de gaten te houden.

Nu de Oranjebar Super Ranking tot nader orde niet plaats kan vinden is er gekozen voor een alternatief wekelijks dartevenement; de Alternatieve Dinsdag Ranking. Deze zal aanzienlijk kleiner zijn van opzet maar desalniettemin toch gezellig en met een prima niveau van spelers.

Zoals gezegd zal de Altenatieve Dinsdag Ranking kleinschalig zijn van opzet. Zo kunnen er slecht 16 spelers deelnemen en zullen de nummers 1 – 2 & 3 het prijzengeld verdelen wat bestaat uit het inschrijfgeld. Gezien het beperkte aantal deelnemers is het de geïnteresseerden aan te raden om zich zo snel mogelijk aan te melden via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 64 394 92 36 of +31 61 255 40 42 en zo een deelnameplaats te reserveren.

Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 20:00 uur.

De Oranjebar biedt conform de RVIM maatregelen volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.

Gedurende deze donkere dagen voor de horeca ondernemers en in het verlengde daarvan de darters die gewoon zijn om in de Oranjebar te trainen c.q. hun wedstrijden te spelen hierbij de aangepaste openingstijden waarop de bar geopend is en dartbanen beschikbaar zijn:

Maandag

gesloten

Dinsdag

18:30

tot

22:00

Woensdag

18:30

tot 

22:00

Donderdag

18:30

tot 

22:00

Vrijdag

18:30

tot 

22:00

 

Zaterdag

16:00

tot 

22:00

Zondag

12:00

tot 

22:00