OSR 11: Derde dagzege op rij voor Van der Horst, Louwers tweede Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

OSR 11: Derde dagzege op rij voor Van der Horst, Louwers tweede

OSR 11: Derde dagzege op rij voor Van der Horst, Louwers tweede

De tiende speelavond van de Oranjebar Super Ranking kende deze week weinig verrassingen. Het deelnemersveld bestond uit de vaste groep deelnemers waarvan de meeste nog in aanmerking komen voor de prijzen die worden uitgekeerd aan de top drie in de eindstand die over twee weken weer bekend zal worden.

Na al het geweld van de afgelopen week was er deze avond niet veel bijzonders te melden. Er werden slechts13 maximale scores gegooid en Hermie van Orsouw liet met 156 de hoogste finish noteren. Via de groepsfase en de daarop volgende kwartfinales wisten Hermie van Orsouw, Michel van der Horst, Arno Louwers en Fred Burger zich te plaatsen voor de halve finales die beide in een 4-2 overwinning eindigden in het voordeel van Michel en Arno.

In de finale wist Arno Louwers ternauwernood te voorkomen dat hij net als Hermie afgelopen week met een “withewash” van het podium werd gestuurd. Het was voor de derde opeenvolgende week opnieuw Michel van der Horst die de klok sloeg. Met 5-1 maakte de man in vorm korte metten met koploper Arno Louwers en kan als één van de favorieten worden aangemerkt voor de finaledag die aanstaande is.

Uitslag van speeldag 10:
1. Michel van der Horst
2. Arno Louwers
3. Hermie van Orsouw en Fred Burger.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 wordt gespeeld op dinsdag 15 juli 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws