OSR 13: Javanico Jansen slaat opnieuw toe tijdens de vijfde speelavond Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

OSR 13: Javanico Jansen slaat opnieuw toe tijdens de vijfde speelavond

OSR 13: Javanico Jansen slaat opnieuw toe tijdens de vijfde speelavond

Dinsdag 2 december namen een 20-tal dartspelers alvast een voorproefje op al het dart moois dat deze maand te beleven valt met o.a. de Zuiderduin Masters aanstaand weekend wat de week erop gevolgd wordt door het PDCWilliam Hill World Championship waarna in januari ook nog eens het Lakeside World Professional Championship wordt gespeeld.

Zoals gezegd begonnen de 20 deelnemers vol goede moed aan de groepsfase met als resultaat dat Patrick van Hoof, Arno Louwers, Rene Janssen, Braulio Roncero, Bobby Biemans, Roel Donkers, Bjorn Brans en Javanico Jansen na de groepsfase door gingen naar de kwartfinales.

In de kwartfinales werdt al snel duidelijk dat de180-kanonnen van de avond Roel Donkers (6x) en Braulio Roncero (5x), evenals de beste finisher van de avond Javanico Jansen (101-111-130) doorgingen naar de halve finale. Arno Louwers wist zich hier als vierde speler bij te voegen.

Nadat In de halve finales - Braulio vs Javanico en Roel vs Arno Jurgen – tweemaal de eindstand van 4-2 op het bord stond mochten beide winnaars zich opmaken voor een best of 9 legs finale.

Hierin bleken Javanico en Roel elkaar weinig te gunnen en werden beide spelers tot het uiterste gedreven om een leg te kunnen pakken. De best of 9 ging over in een best of 7, een best of 5 en een best of 3 tot het uiteindelijk aankwam op de 9e en laatste leg die de uiteindelijke winnaar zou opleveren. Het was de jeugdige Javaniko Jansen-Pangemanan die aan het langste eind trok en daarmee zijn derde finale in de OSR#13 op zijn naam schreef. Een lekkere opsteker voor de jeugdspeler die zeker niet had misstaan in het deelnemersveld van de jeugd die mag deelnemen aan de Zuiderduin Masters dit weekend.

Uitslag van speeldag: 1. Javanico Jansen 2. Roel Donkers 3. Braulio Roncero en Arno Louwers.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 13 wordt gespeeld op dinsdag 9 december 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws