OSR 15 speeldag 3: 'Terminator' Hermie van Orsouw verslaat Roel Donk Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

OSR 15 speeldag 3: 'Terminator' Hermie van Orsouw verslaat Roel Donk

OSR 15 speeldag 3: 'Terminator' Hermie van Orsouw verslaat Roel Donk

Oranjebar bedolven onder dartspelers op doordeweekse dinsdag tijdens derde speeldag van de Oranjebar Super ranking XV. Maar liefst 30 deelnemers konden worden geregistreerd waardoor de organisatie blij werd verrast maar wel het speelschema moest aanpassen om het toernooi op tijd af te kunnen sluiten zodat iedereen de volgende dag weer fit aan zijn werk kon.

Na de voorrondes bleven Jaimy van Bavel, Danny Struijs, Youri Duijster, Joppe Bakens, Peter van den Broek, Hermie van Orsouw, Oswin Streden en Roel Donkers over als sterkste acht spelers die door zouden gaan in de strijd om een finaleplaats. De kwartfinales eindigde als volgt;

Peter van den Broek 2 - 4 Hermie van Orsouw
Yoeri Duijster 4 - 0 Jaimy van Bavel
Joppe Bakens 0 - 4 Danny Struijs
Roel Donkers 4 - 3 Oswin Streden

Na een korte pauze stonden voor de winnaars de volgende halve finale wedstrijden op het programma:

Hermie van Orsouw 4 - 2 Yoeri Duijster
Roel Donkers 4 - 2 Danny Struijs

Een t Hermie van Orsouw en Roel Donkers hadden weinig mensen durven voorspellen maar het waren duidelijk de twee besten die de strijd voor de dag winst aangingen. Roel wenste zich te revancheren voor zijn avontuur in Polen en Hermie is bezig aan zijn zoveelste revival om te bewijzen dat hij toch echt tot de betere dartspelers behoort. Het ging dus hard tegen hard en de kansen gingen over en weer.

Hermie was echter net even scherper en, mede dankzij zijn sterke scores, trok hij dan ook aan het langste eind. Een mooie 5-3 overwinning betekende eindelijk weer eens een zge voor de Ossenaar die ook nog eens met 10 maximale scores uitgeroepen werd tot “180”-koning van de avond.

Het totaal aantal maximum scores bedroeg deze avond 34 stuks en er werd 14x een 100+ finish gegooid waarbij de 167 van Danny Strijs als hoogste de boeken in gaat.

Uitslag kwalificatie dag 3; 1. Hermie van Orsouw 2. RoelDonkers 3. Danny Struijs en Yoeri Duijster.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking XV wordt gespeeld op dinsdag 02 juni 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws