OSR 16: Davy van der Zande is in finale te sterk voor Roger Janssen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

OSR 16: Davy van der Zande is in finale te sterk voor Roger Janssen

OSR 16: Davy van der Zande is in finale te sterk voor Roger Janssen

Maar liefst 29 deelnemers hadden op speeldag 4 van de Oranjebar Super Ranking #16 hun weg gevonden naar Mariahout. Dit betekende dat alle vernieuwde dartbanen in de tevens nieuw ingerichte Oranjebar in gebruik moesten worden genomen temeer omdat de organisatie na de groepsfase toch ook een verliezerstoernooi wilde laten spelen door de spelers die zich niet voor de knock-out fase wisten te kwalificeren.

Bij de spelers die de kwartfinales wisten te bereiken was zowel de speler met de meeste maximum scores (Davy van der Zande, 11x) als de speler met de hoogste finish (Daan Groen, 149) terug te vinden. Joppe Bakens, David Vankuyck, Roger Janssen, Daan Groen, Wouter Vaes, Ruud Tuijtelaars, Davy van der Zande en Erik van de Berg waren de deelnemers die voor de dagzege streden.

Uit de kwartfinale kwamen Roger, Davy, Wouter en Joppe als winnaar tevoorschijn waarna Davy in zijn halve finale Wouter met 4-0 wist te verslaan gevolgd door Roger die in zijn halve finale met 4-2 te sterk was voor Joppe zodat een Nederland-België finale een feit was.

Op de andere banen werden inmiddels de halve finales in de z.g. verliezersronde gespeeld waar Roel Donkers met 3-0 over Wim Donkers heen liep evenals Dean die met 2-4 aan de verkeerde kant van de score bleef en Roel er met de troostprijs vandoor zag gaan.

De finale tussen Davy van der Zande en Roger Janssen beloofde veel maar eindigde min of meer teleurstellend voor het publiek in een snelle overwinning voor de Hollander. Davy was deze avond veel te sterk voor Roger die niet in staat was om het beste in zichzelf naar boven te brengen zodat het geen ‘wedstrijd tot het gaatje’ werd. Davy van der Zande trok redelijk eenvoudige met een5-2 overwinning de dagzege naar zich toe.

Uitslag kwalificatie dag 5: 1. Davy van der Zande 2. Roger Janssen 3. Joppe Bakens en Wouter Vaes.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking #16 wordt gespeeld op dinsdag 08 september 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws