Dag 6 OSR: Oswin Streden doet van zich spreken met een dagzege Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dag 6 OSR: Oswin Streden doet van zich spreken met een dagzege

Dag 6 OSR: Oswin Streden doet van zich spreken met een dagzege

Met een ouderwets aantal deelnemers van 20 spelers werd afgelopen dinsdag begonnen aan kwalificatieavond 6 van de Oranjebar Super Ranking in Mariahout. Mede hierdoor konden een aantal verrassende uitslagen worden genoteerd met uiteindelijk ook een verassende dagwinnaar. En wederom werden deze week, zonder dat “180 kanonnen” als Benito van de Pas, Bobby Biemans en Willy van de Wiel aanwezig waren, veel maximale scores en hoge finishes genoteerd. In totaal 15 x 180 (4 stuks van Oswin Streden) en 7x een 120+ finish waren het resultaat.

In de groepsfase liepen o.a. Hermie van Orsouw, Ed van de Aa en meervoudig finalist Fred Burgerswerd een zeperd op en speelden deze avond dus geen rol van betekenis. Dat gold wel voor Oswin Streden, Peter van den Broek, Nico Thissen, Andre Steenbakker, Davy van der Zande, Roland Stokmans, Danny Schellekens en Walter van Esh die zich plaatsten voor de kwartfinales.

Na de kwartfinales bleven vervolgens Danny Schellekens, Nico Thissen, Davy van der Zan en Oswin Streden over om in de have finale uit te maken wie deze week op het podium zouden staan. International Danny, die deze avond gebruikte in zijn voorbereiding naar de Lorna Croft Friendship Cup, kwam net te kort tegen Nico die er, via een 4-2 winst, met de zege vandoor ging. Davy moest een 1-4 nederlaag slikken tegen Oswin die hiermee al een signaal afgaf aan zijn tegenstander in de finale.

De finale werd dus gespeeld tussen Oswin Streden en Nico Thissen en het werd een wedstrijd op het scherpst van de snede. De legs werden netjes over beide spelers verdeeld maar het was Oswin die de beslissende dubbel gooide voor een 5-3 waarmee hij zichzelf op de lijst van dagwinnaar liet bijschrijven.

Uitslag van speeldag 6: 1. Oswin Streden 2. Nico Thissen 3. Danny Schellekens en Davy van der Zande.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking 9 wordt gespeeld op dinsdag 19 november 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws