OSR: Van der Zande boekt 6e dagzege, Hermie van Orsouw runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

OSR: Van der Zande boekt 6e dagzege, Hermie van Orsouw runner-up

OSR: Van der Zande boekt 6e dagzege, Hermie van Orsouw runner-up

Met vier poules werd deze week gestart en het waren wederom Oswin Streden, Kevin Verbakel, Bjorn Brans, Roel Donkers, Hermie van Orsouw en Davy van der Zande die zich net als afgelopen weken wisten te plaatsen. Zij kregen deze keer gezelschap van Peter van den Broek en Niels Janssen.

Vervolgens lukte het Bjorn Brans ondanks een 151 finish en 3x 180 niet om de halve finale te bereiken. Dit bleef dit keer voorbehouden aan Roel Donkers, Hermie van Orsouw, Davy van der Zande en Oswin Streden. Davy was in de halve finale met 4-1 te sterk voor Oswin die ondanks zijn 156 finish en 4x 180 deze avond toch tekort kwam. De andere halve finale eindigde in een overwinning voor Hermie die met 2-4 wist te winnen van Roel.

Ook in de verliezersronde zat het tempo er goed in. De halve finales werden hier gewonnen door Wim Donkers (0-3 winst op Tharsissia Werinussa) en Ruud Tuijtelaars (0-3 winst op Jan van Heeswijk) en in de aansluitend gespeelde finale bleek Wim sterker dan Ruud. De uitslag van deze wedstrijd werd 4-2 in het voordeel van Wim.

In de finale van de negende speeldag liet Hermie van Orsouw zich niet voor de tweede week op rij foppen. Davy van der Zande was weliswaar de betere speler maar had vandaag de nodige moeite het Hermie die uiteindelijk 3 legs wist te pakken. De winst ging echter opnieuw naar Davy die hiermee dicht bij een record aantal overwinningen in een editie van de Oranjebar Super Ranking is.

Uitslag kwalificatie dag 9: 1. Davy van der Zande 2. Hermie van Orsouw 3. Roel Donkers en Oswin Streden.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking #16 wordt gespeeld op dinsdag 13 oktober 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws