Oswin Streden profiteert en pakt dagzege Oranjebar, Van der Zande runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oswin Streden profiteert en pakt dagzege Oranjebar, Van der Zande runner-up

Oswin Streden profiteert en pakt dagzege Oranjebar, Van der Zande runner-up

Kwalificatiedag 5 werd een dag “as usual” en leverde na de gewoonlijke groepsfase de volgende kwartfinalisten op; Joey Verhagen, Oswin Streden, Jochem van Keere, Wouter Vaes, Levi Frauenfelder, Davy van der Zande, Marjolein Nooijens en Gian van Veen. In de hierin gespeelde wedstrijden sneuvelden Levi, Jochem, Joey en Marjolein waarna Davy het in zijn halve finale mocht opnemen tegen Gian die met 1-4 moest gaan zitten waarna Oswin in zijn halve finale weer eens opdreef was en zich voor de finale plaatste via een 4-2 overwinning op Wouter.

In de strijd om de troostprijs wist Annemarie Linders zich in gezelschap van Marc Peeters, Youri Dirks en Erik van Engeland te plaatsen voor de halve finales. Marc kende geen medelijden met Annemarie en zette haar met 3-0 aan de kant waarna Youri zich melde als zijn tegenstander in de finale nadat hij nipt met 2-3 had weten te winnen van Erik. De finale liep uit op een slachtpartij; in een mum van tijd greep Youri een 4-0 whitewash overwinning de troostprijs te koste van Marc.

Dan was het natuurlijk tijd voor de finale waarvoor de aanwezigen eens lekker gingen zitten. Zou de geslepen oude vos, Oswin, weer een puike pot tevoorschijn toveren of zou allrounder Davy zijn naam weer in de etalage zetten via geweldige scores en finishes was de vraag die vooraf gesteld werd. Het werd een match waarin Oswin deze keer duidelijk de betere was en, in tegenstelling tot de verwachtingen vooraf, zichzelf eenvoudig naar een 5-1 overwinning speelde ten koste van een verbijsterde Davy die zich afvroeg waar het voor hem mis was gegaan. .

Uitslag OSR#31 kwalificatie dag 05; 1. Oswin Streden 2. Davy van der Zande 3. Wouter Vaes en Gian van Veen.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Aankomende week wordt er geen OSR kwalificatiedag gespeeld i.v.m. voorbereidingen van het kiezen van prins Carnaval. Kwalificatiedag 06 van de Oranjebar Super Ranking 31 zal worden gespeeld op dinsdag 24 september 2019 aanstaande. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws