Home Nederland Hoofdnieuws Oswin Streden wint Oranjebar Super Ranking dag 8 ten koste van Joey...

Oswin Streden wint Oranjebar Super Ranking dag 8 ten koste van Joey Greijn

Oswin Streden NDB ranking 2 2019

De 32e editie van de Oranjebar Super Ranking is inmiddels gevorderd tot speeldag acht en blijft maar spelers lokken die voor verassingen zorgen.

De sterkste van deze week waren Stan Leenders, Youri Dirks, Joey Greijn, Peter van den Broek, Nick Hendrix, Heidi Schijvens, Oswin Streden en Ruud van de Kruis. Zij mochten gaan uitmaken wie deze week om de dagzege zouden strijden. Eerst werd afscheid genomen van Nick, Ruud, Peter en Youri. Vervolgens moest Heidi afhaken na een 1-4 nederlaag tegen Oswin en was Joey met 4-2 de sterkste in de wedstrijd tegen Stan. Een mooie finale stond zodoende voor later op de avond op de rol.

In de verliezersronde stonden Paul Hendrix, Marco Binnenkamp, Roland Stokmans en Thomas Thijs in de halve finale. Thomas moest buigen voor Roland (3-0) terwijl de halve finale tussen Paul en Marco in het voordeel van Paul (2-3) werd beslist. In de finale maakte Paul met 4-2 een eind aan de aspiraties van Roland en nam de troostprijs mee naar Venray.

In de strijd om de dagzege greep Oswin zijn kans door Joey Greijn naar de runner-up plaats te verwijzen en de winst mee naar Eindhoven te nemen. Met deze dagzege versterkt de oude rot zijn koppositie in het tussenklassement in de jacht op de bonus en natuurlijk een plaats op de finaledag.

Uitslag OSR#32 kwalificatie dag 08; 1. Oswin Streden 2. Joey Greijn 3. Stan Leenders en Heidi Schijvens.

Kwalificatiedag negen van de Oranjebar Super Ranking #32 zal worden gespeeld op 28 januari 2020. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.