Home Nederland Hoofdnieuws Paul Engelbertink aangesteld als directeur Nederlandse Darts Bond

Paul Engelbertink aangesteld als directeur Nederlandse Darts Bond

Interim directeur, Paul Engelbertink, is door het NDB-bestuur per 1 september 2019 aangesteld als nieuwe algemeen directeur van de Nederlandse Darts Bond.

Bestuursvoorzitter Frances van Kooten: “Paul heeft zowel vorig jaar als de afgelopen zes maanden bewezen een prima directeur te zijn voor de NDB. Hij is al sinds 2012 werkzaam voor de bond en is daarmee de juiste man om te zorgen voor continuïteit en stabiliteit. Daarnaast is hij met zijn visie van grote waarde voor het mede ontwikkelen en uitvoeren van de meerjarenstrategie van de NDB.

Engelbertink is enthousiast over zijn benoeming: “Ik heb het afgelopen half jaar met veel plezier leiding gegeven aan de Nederlandse Darts Bond. Verschillende veranderingen zijn doorgevoerd in de laatste maanden. Zo zijn er onder andere twee nieuwe medewerkers aangenomen en hebben er verschuivingen plaatsgevonden in de verschillende portefeuilles om de kwaliteit van onze diensten en producten te verbeteren.”

Hij vervolgt: “De NDB is een sportbond met een rijke geschiedenis, ruim 30.000 leden en heel veel potentie. Ik zie het als een mooie uitdaging om samen met het bondskantoor, bestuur, spelers en de vele vrijwilligers te bouwen aan een stevig fundament voor een gezonde en succesvolle toekomst voor deze mooie bond.”