Home Nederland Hoofdnieuws Plaisier sterkste op 10e Winners Zomerranking 2017, Van Trijp 2e

Plaisier sterkste op 10e Winners Zomerranking 2017, Van Trijp 2e

Vrijdagavond 11 augustus stond Winners Café te Numansdorp weer centraal voor het 10e toernooi van de Winners Zomerranking 2017. Met wederom een rustig deelnemersaantal van 23 konden we van start in de gebruikelijke poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde plaatsten Patrick van den Boogaard en Dylan van Schijndel zich voor de finale. Patrick eindigde ondanks 2 winstpartijen 3e in de poule achter Wesley Plaisier en Danny van Trijp, waarna zonder al te veel problemen Michelle de Jong en Shaties Hoebdar werden verslagen. Dylan moest in zijn poule Jisse de Boer, Zereso Zeverboom en Wesley van Trijp voor zich dulden, maar was daarna te sterk voor Melvin van Hulst en Davy van Hulst.

In de finale ging Patrick sterk van start en pakte direct een 2-0 voorsprong. Dylan kwam daarna eindelijk in zijn spel en boog de achterstand om in een 3-3 gelijke stand. In de laatste 2 legs waren er kansen over en weer, maar was het Dylan die de wedstrijd in zijn voordeel afsloot en met een 5-3 overwinning de verliezersronde in de wacht wist te slepen.

 

Kwartfinale:

Melvin van Hulst 0-3 Dylan van Schijndel

Dave Roelse 2-3 Davy van Hulst

Patrick van den Boogaard 3-0 Michelle de Jong

Melissa van Puffelen 2-3 Shaties Hoebdar

 

Halve finale:

Dylan van Schijndel 4-1 Davy van Hulst

Patrick van den Boogaard 4-1 Shaties Hoebdar

 

Finale:

Dylan van Schijndel 5-3 Patrick van den Boogaard

 

In de winnaarsronde was het net als de week ervoor Danny van Trijp die een finaleplek wist te bemachtigen. Ditmaal moesten Zereso Zeverboom, Michael van der Veer en Dennis van Genderen er aan geloven. Aan de andere kant was het Wesley Plaisier die zich wist te ontdoen van Mike de Kruijff, Lesley van Schijndel en Nigel van Milligen.

Het laatste finaleonderonsje tussen deze 2 heren was het Danny die zich met 6-2 te sterk toonde voor Wesley. Deze dag was Wesley in de poule al met 3-1 te sterk en beet ook in de finale sterk van zich af. Scorend was hij de betere partij en ditmaal lieten de dubbels hem niet in de steek. Zodoende was het Wesley die met een gemiddelde van 88,8 en een 6-3 overwinning het 10e toernooi van de Winners Zomerranking 2017 op zijn naam schreef.

 

Kwartfinale:

Lesley van Schijndel 0-4 Wesley Plaisier

Jisse de Boer 1-4 Nigel van Milligen

Wesley van Beekum 2-4 Dennis van Genderen

Michael van der Veer 0-4 Danny van Trijp

 

Halve finale:

Wesley Plaisier 4-5 Nigel van Milligen

Dennis van Genderen 3-5 Danny van Trijp

 

Finale:

Wesley Plaisier (88,80) 6-3 Danny van Trijp (82,20)

 

Daarnaast had Danny van Trijp met 7 stuks wel het grootste aandeel in de gegooide 180’ers, terwijl de hoogste finish van 145 uit handen kwam van Nigel van Milligen. Beste dame werd Melissa van Puffelen met een 5e plek in de verliezersronde.

Vrijdagavond 18 augustus kan er weer tot 19:45 worden ingeschreven voor het 11e toernooi van de Winners Zomerranking 2017. Meer informatie is te vinden op www.hw-darts.nl.

Tot dan!