5e editie ProConnect Open Darts Zeeland '16 op zaterdag 3 september Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

5e editie ProConnect Open Darts Zeeland '16 op zaterdag 3 september

5e editie ProConnect Open Darts Zeeland '16 op zaterdag 3 september

Stichting Darts Zeeland organiseert met trots de 5e editie van de ProConnect Open Darts Zeeland. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 3 september en zal net als voorgaande 2 jaren worden gehouden in Sporthal de Belt, Koopmansvoetpad 75, 4388 AS te Oost-Souburg.

Er zal weer worden gestreden om de titel waaraan een hoofdprijs van €2.000 bij de heren en €500 bij de dames is verbonden.

De winnaars van de vorige editie zijn darters van internationale allure. Bij de heren won Benito van de Pas de titel en bij de dames is onze eigen Karin Krappen de huidige kampioen.

Open Darts Zeeland heeft de traditie om grote namen aan te trekken voor het jaarlijks terugkerend evenement. Tony West, Jan Dekker, Wesley Harms, Benito van de Pas, Aileen de Graaf, Karin Krappen om er maar een paar te noemen.

Als je zin hebt om mee te doen dan kan je op www.dartszeeland.nl jezelf inschrijven. Inschrijving kost €12,50. Aan de zaal betaalt men €15.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws