R. Huybrechts wint Open De Valk ranking, koppel De Kort/Vd Wiel Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

R. Huybrechts wint Open De Valk ranking, koppel De Kort/Vd Wiel

R. Huybrechts wint Open De Valk ranking, koppel De Kort/Vd Wiel

Zondag 19 november werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk in Dongen. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Corné van Mastrigt en Nico Steenbergen werden Dick van Dijk en Jan Huiskes finalisten. In de andere halve finale wonnen Willy van de Wiel en Walter de Kort van Ad Timmermans en Carlo van Cleef. In de finale ging de winst met 5-2 naar Willy en Walter. Ramon Bressers en Roy Ypelaar wonnen de finale in de verliezersronde met 4-1 van Erik Meyers en Leo Bracke. De hoogste uitworp ging naar Willy van de Wiel met 139. Jan Huiskes gooide 118 uit, Corné van Mastrigt 116 en Ramon Bressers 114.

Hierna gingen de singles van start.

Ronny Huybrechts werd finalist door winst op Vincent Schellekens, Jan Huiskes, Carlo van Cleef en Willy van de Wiel. Corné van Mastrigt rekende af met Peter Dekkers, Ad Timmermans en Walter de Kort en werd mede finalist. In een goede finale wist Ronny met 5-2 te winnen. Jeffrey Siemons won in de finale van de verliezersronde met 4-1 van Tom Breugelmans. De hoogste uitworp ging ook hier naar Willy van de Wiel met 125, Willy gooide ook nog 105 uit. Ronny Huybrechts had een 120 check out. In totaal werd er 32 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie. Ook hierin was Ronny Huybrechts de beste met 6 stuks. 5x 180 was er voor Willy van de Wiel en Walter de Kort. 3x 180 was er voor Corné van Mastrigt en Jan Huiskes. 2x 180 voor Leo Bracke, Carlo van Cleef en Jeffrey Siemons. 1x 180 voor Ruud Hoffman, Vincent Schellekens, Henri van Es en Dick van Dijk, de 180 van Dick was de 25.800e 180 in de valk goed voor een extra prijs van 25 euro.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -
1. Ronny Huybrechts
2. Corné van Mastrigt
3. Willy van de Wiel
Walter de Kort
5. Ad Timmermans
Henri van Es
Nico Steebergen
Carlo van Cleef

WINNAARS KOPPELS –
1. Willy van de Wiel – Walter de Kort
2. Dick van Dijk – Jan Huiskes
3. Corné van Mastrigt – Nico Steenbergen
Ad Timmermans – Carlo van Cleef
5. Patrick Paenels – Peter Dekkers
Ronny Huybrechts – Tom Breugelmans

VERLIEZERS SINGLE
1. Jeffrey Siemons
2. Tom Breugelmans
3. Roy Netten
Vincent Schellekens

VERLIEZERS KOPPELS -
1. Ramon Bressers – Roy Ypelaar
2. Erik Meyers – Leo Bracke
3. François Gruteke – Karlijn Muller
Ruud Hoffman – Mark de Vries

Kijk ook op www.falkie.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws