Rijnmond Darts week 3 : "Zo dannn" brengt Helden weer in problemen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rijnmond Darts week 3 : "Zo dannn" brengt Helden weer in problemen

Rijnmond Darts week 3 : "Zo dannn" brengt Helden weer in problemen

Aangekomen bij speelweek 3 in de Rijnmonddarts ere divisie , waar Helden van het hoff (ooit nederlands kampioen onder de naam Boemel 1) in zwaar weer verkeert.

Wedstrijd van de week:

Helden van het hoff - Zo Dannnnn 3-6
De 2e nederlaag dus voor de Helden ditmaal tegen de uitdagers , Zo Dannnnn. De singels werden nog eerlijk verdeeld Bryan de Hoog en Elvin Geerlof wonnen namens de helden van Stefano van Engelen en Edwin Rijsdijk , terwijl Mitchell Schukkmann en Andrew Helsemans dat deden namens de Dortenaren op Jan Karel en John de Ruiter ,Echter bleken de helden opnieuw enorm kwetsbaar in de koppels en alle koppels gingen verloren voor de Rotterdammers , om de schade nog enig zins te beperken wisten zei nog wel de team ronde te winnen ,maar of er titel aspiraties zijn in het hoff van jericho is nog niet te zien.

Tijdloos 1 - Cobra 2-7
voor Cobra was het zaak om zover mogelijk proberen weg te lopen aangezien Helden van het hoff en zo dannnn het tegen elkaar opnamen. Oude rot Ben Michels deed in deze wedstrijd van zich spreken door Dennis Labee met liefst 4-0 aan de kant te zetten ,Robert-Jan Koolstra en Michael van Dijk wisten gezamelijk ook nog een punt uit het vuur te slepen door te winnen van Cor Ernst en Hans Boer , 7 puntjes dus en Cobra deed waar het voor kwam

The MagicDarts - De Dijkers 6-3
De Dijkers kenden een prima start in de competitie maar moest deze week toch het hoofd buigen voor de mannen van het eiland met natuurlijk de runner up open luxemburg Martin Jongejan die ook nu weer een zekerheid voor punten bleek te zijn.

Eight O'clock -de Snurki's 6-3
Eight O'clock heeft haar eerste overwinning te pakken waar de Snurki's hun prima resultaat van vorige week geen goed gevolg konden geven ,en de vraag is nu komt de machine uit sliedrecht nu echt op stoom ?

Havenzicht 3 - The Marvel's 1-8
Ook nu weer een prima uitslag voor The Marvel's enig smet op de wedstrijd was de verassende nederlaag van Jisse de Boer op Richard de Dijke , het brengt de Dortenare op een mooie gedeeld 1e plaats met Cobra , zullen zij het volhouden ?

The Crusaders - Mephistoh 6-3
Geen verassende uitslag hier , wel verassend was de grote nederlaag van Dennis de Winter op Daniel Geysendorpher , na een zware seizoens opening voor The Crusaders tegen Zo Dannnn en Cobra is de weg naar boven nu ingezet

De Mafkezen- Vrij

Remco Schilperoord heeft de leiding in het 180 klassement met 7 stuks met kort daar achter Michael van Dijk met 6. Deze week bijna verassend zou je willen zeggen geen 170 finish .

Volgende week kijken we uit naar Cobra dat bezoek krijgt van Helden van het Hoff ,dit is vermoedelijk de laatste kans voor de Helden om te laten zien dat ze voor de titel willen gaan,naast deze wedstrijd lijkt de wedstrijd tussen the Marvel's en the Magicdarts ook een hele aardige tegaan worden The Crusaders ontvangt thuis Tijdloos 1 , de Snurki's ontvangen Havenzicht 3 Zo Dannnn neemt het op tegen Eight o'clock en de Dijkers krijgen het uitgeruste de Mafkezen, Mephistoh heeft vrij deze ronde.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws