Ron Schouten wint 301 dubbel in dubbel uit toernooi bij CHC Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ron Schouten wint 301 dubbel in dubbel uit toernooi bij CHC

Ron Schouten wint 301 dubbel in dubbel uit toernooi bij CHC

Op woensdag 25 juli vond het vijfde toernooi plaats van de zomer woensdagavondtoernooien reeks bij CHC in Den Bosch. Deze derde avond betrof een tacticstoernooi. Er waren 20 deelnemers, verdeeld over 5 poules van 4, waarvan de helft naar de winnaarsronde en de helft naar de verliezersronde ging.

In de winnaarsronde plaatste Carlo de Hoon zich voor de halve finale door 3-2 te winnen van Bertie Bodar en 4-2 van Toby Vossen. Hierin mocht hij het opnemen tegen nieuwkomer Jeroen van der Biezen, die de ronde ervoor 4-0 won van Martin Pieters. Jeroen wist Carlo met 4-1 te verslaan en plaatste zich zo overtuigend voor de finale.
In de andere halve finale stond Peter de Jong na een 3-2 overwinning op Andy Scheepens en een 4-2 overwinning op Kai Kouwenberg tegenover Ron Schouten, die ervoor 4-0 van Roy Kivit won. In een eenzijdige wedstrijd werd het 4-0 voor Ron Schouten.

In de finale wist Jeroen nog 2 legs te winnen maar kon niet voorkomen dat Ron Schouten met 5-2 de winst binnenhaalde.

In de verliezersronde kwam Kevin Stolzenbach na 3-0 overwinningen op Annick Divirgilio en Richard Doms tegenover René Trum te staan, die ervoor 3-1 van Eric Vossen had gewonnen. Ook deze halve finale wist Kevin met 3-0 te winnen.

In de andere halve finale Kwam Theo Neuer na een 3-0 overwinning op Jolanda van Gelder en een 3-2 overwinning op Jozef de Queljoe, uit tegen Jeffrey Roos, die ervoor 3-0 van René Schapendonk had gewonnen. In een spannende partij werd Jeffrey met 3-2 de winnaar.

De finale ging dus tussen Kevin en Jeffrey. In de poule wist Jeffrey met 3-2 te winnen en ook deze finale werd een spannende wedstrijd. Kevin kwam 3-2 voor en miste in leg 6 meerdere matchdarts, waaronder een bouncer uit de dubbel, maar kon het niet afmaken. Jeffrey maakte er 3-3 van en in de laatste leg kostte het Kevin teveel pijlen om zijn openingsdubbel te raken, waardoor Jeffrey de partij met 4-3 kon winnen.

Door het 301 dubbel in dubbel uit format werden er slechts 4 180-scores gegooid, 3 hiervan kwamen van Ron Schouten.

De hoogste finish was een 146 van Peter de Jong.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws