Rowdy Schoremans wint bij De Valk, Verhagen/Van Osch koppels Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rowdy Schoremans wint bij De Valk, Verhagen/Van Osch koppels

Rowdy Schoremans wint bij De Valk, Verhagen/Van Osch koppels

Zondag 10 juni werd er weer toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het single toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem, de koppels in poules, beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Kevin Lens en Mark Bakx werden Tim Kaijser en Wesley Bour finalisten. In de andere halve finale wonnen Patrick van Osch en Djowy Verhagen van Corné van Mastrigt en Nico Steenbergen. In de finale stoomde Tim en Rowdy naar een 4-0 voorsprong, maar Djowy en Patrick knokte zich terug naar 4-4. De beslissende leg besliste Patrick vanaf 125, waardoor zij alsnog het koppel toernooi wonnen.

Pim van Bijnen en Dennis Hendrickx wonnen de finale in de verliezersronde met 3-0 van Marly van den Heuvel en Carlo van Cleef.

De hoogste uitworp ging naar Carlo van Cleef met 128, Patrick van Osch had een 125 uitworp , Tim Kaijser 111 en Djowy Verhagen 101.

Hierna gingen de singles van start. Rowdy Schoremans ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Marly van den Heuvel die een prima toernooi had gespeeld. Corné van Mastrigt bereikte de finale door te winnen van Tim Kaijser. In de finale ging de winst met 5-1 naar Rowdy die daarmee het toernooi op zijn naam schreef, proficiat.

Djowy Verhagen versloeg zijn koppelmaatje Patrick van Osch met 4-2 in de finale van de verliezersronde.

Rowdy Schoreman pakte naast zijn winst ook de hoogste uitworp met 130. Pim van Bijnen en Tim Kaijser hadden een 126 uitworp, Corné van Mastrigt 101.

In totaal werd er 30 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie.
Carlo van Cleef gelukte dat 8 keer. 4x 180 was er voor Kevin Lens en Corné van Mastrigt. 3x 180 voor Rowdy Schoremans en Djowy Verhagen. 2x 180 had Mark Bakx. 1x 180 was er voor Marly van den Heuvel, Jurgen Evers, Peter Driessens, Rob Jansma, Patrick van Osch en Pim van Bijnen.

De uitslag:
WINNAARS SINGLE -
1. Rowdy Schoremans
2. Corné van Mastrigt
3. Tim Kaijser
Marly van den Heuvel
5. Kevin Lens
Pim van Bijnen
Carlo van Cleef
Mark Bakx

WINNAARS KOPPELS -
1. Djowy Verhagen – Patrick van Osch
2. Rowdy Schoremans – Tim Kaijser
3. Corné van Mastrigt – Nico Steenbergen
Kevin Lens – Mark Bakx

VERLIEZERS SINGLE
1. Djowy Verhagen
2. Patrick van Osch
3. Peter Driessens
Nico Steenbergen

VERLIEZERS KOPPELS -
1. Pim van Bijnen – Dennis Hendrickx
2. Marly van den Heuvel – Carlo van Cleef
3. Francois Gruteke – Peter Driessens
Theo Lambregts – Jurgen Evers

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws