Home Nederland Hoofdnieuws Minnebach wint Belgische finale tijdens 16e ronde Rijense Dart Ranking

Minnebach wint Belgische finale tijdens 16e ronde Rijense Dart Ranking

Het einde van het seizoen van de Rijense Dart Ranking nadert. Met nog 4 rankings te gaan wordt het nu erg spannend. Op vrijdag 17 april werd de 16e ronde gespeeld. Met een opkomst van 45 deelnemers was de basis gelegd voor wederom een gezellige ranking avond. Diverse darters gingen voor de nodige punten , maar alle spelers probeerden het maximaal haalbare te halen, namelijk de winst van de avond.

De poulefase liep vlot waarna de finale rondes volgden. In de verliezersronde waren het Dennie Struijs en Noer Sahebali die het tegen elkaar mochten opnemen. In een leuke partij was het Dennie die de winst naar zich toe trok. In de winnaarsronde was het een Belgisch treffen. Rudi Minnebach mocht aantreden tegen Patrick Meeus. Beide heren maakten er een mooie partij van maar de voorsprong die Rudi in het begin van de wedstrijd wist op te bouwen, gaf hij niet meer uit handen.

Winnaarsronde

1e Rudi Minnebach

2e Patrick Meeus

3e Patrick van den Boogaard

4e Freddy de Geus

Verliezersronde

1e Dennie Struijs

2e Noer Sahebali

Er werden 21 hoogste scores genoteerd en twee spelers hadden beiden 3 maal deze score gegooid. Deze spelers verdienen dus de eervolle vermelding voor de meeste 180 scores. Dit zijn Dennie Struijs en Thijs Broeders. Ook bij de 100+ uitworpen waren er genoeg om te noteren, maar hier kon er maar 1 de beste zijn en dat was Dirk de Bondt. Met de hoogste mogelijke finish van 170 verdient hij de eervolle vermelding voor de hoogste uitworp.

Met nog 3 rankings voor de boeg is het ronduit spannend te noemen wie zich nog plaatst bij de eerste 32. Vele spelers hebben nog zicht op een goede notering of dienen juist hun notering te verdedigen. De volgende mogelijkheid is op vrijdag 1 mei in Sportcafe Rijen, voor de punten of juist voor de gezellige avond.

Voor meer informatie www.rijensedartranking.nl of via Facebook www.facebook.com/rijensedartranking