SBS verlengt contract met Eyeworks Sport Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SBS verlengt contract met Eyeworks Sport

SBS verlengt contract met Eyeworks Sport

SBS heeft besloten het nog lopende productiecontract met Eyeworks Sport open te breken en te verlengen tot de zomer van 2014. Dit heeft ook gevolgen voor de dartsport met betrekking tot uitzendingen op televisie. Eyeworks Sport produceert al vanaf 2002 de belangrijkste sportprogramma’s voor de SBS groep. De producent blijft daarmee ook de komende jaren de wedstrijden van het Nederlands Elftal, Harry van Oranje, de verschillende dartstoernooien, de Euro Hockey League en het belangrijkste tennisevenement Wimbledon doen. Eyeworks Sport heeft de afgelopen maanden vergelijkbare meerjarige contracten afgesloten met RTL en de abonneezender Sport1.

“Eyeworks is sinds jaar en dag de producent van veel sportprogramma’s van NET 5 en SBS 6?, aldus Lex Muller, Hoofd Sport SBS. “We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de sportproducties en willen daarom graag deze samenwerking voortzetten.” SBS is de oudste klant van Eyeworks Sport.

Met het aangaan van een langer contract omtrent de verschillende dartstoernooien lijkt SBS de dartsport niet volledig te willen afstoten. Zal SBS de dartsport weer gaan uitzenden of wordt er doormiddel van deze actie de dartsport in Nederland nog langer van de televisie gehouden?

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws