Schrijf je tijdig in voor nieuwe editie Amateur & Jeugd Trofee in Tilburg Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Schrijf je tijdig in voor nieuwe editie Amateur & Jeugd Trofee in Tilburg

Schrijf je tijdig in voor nieuwe editie Amateur & Jeugd Trofee in Tilburg

Op 13 maart is het weer zover. Dan organiseert de NDB, in samenwerking met de Tilburgse Dart Vereniging, een nieuwe editie van de Amateur & Jeugd Trofee die in Tilburg zal plaatsvinden. Wil jij ook weer mee doen, schrijf je dan vandaag nog in.

De Amateur & Jeugd Trofee is een prachtig promotioneel toernooi speciaal voor alle amateurdarters, lagere divisiespelers, recreanten, mindervaliden en jeugddarters in Nederland. De inschrijving is inmiddels open, of je nu lid bent of niet, iedereen is welkom.

Deelname voor de jeugd en mindervaliden is volledig gratis en senioren betalen slechts €5,- voor deze onvergetelijke dag! Naast de gezellig sfeer valt er natuurlijk ook dit jaar weer genoeg te winnen. Er is een prijzenpot met een totale waarde van €2.000,- en tevens zal er ook weer een verloting zijn met aansprekende prijzen! Wil je overigens je dartsniveau testen tegen Co Stompé? Dan moet je zeker komen! Hij zal een leuke clinic verzorgen.

Inschrijven?
Inschrijving kan door een mailtje te sturen naar: . Vermeld hierbij heel duidelijk je voor- en achternaam, je geboortedatum en in welke categorie je wil deelnemen. Zodra je deze mail gestuurd hebt krijg je altijd een ontvangstbevestiging van ons! De inschrijving op de dag zelf sluit om 10:30 uur. Als je al ingeschreven bent dien je je voor 10.30 uur te melden.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws