Seeding van het Jupiler Open Sliedrecht 2012 is bekend gemaakt Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Seeding van het Jupiler Open Sliedrecht 2012 is bekend gemaakt

Seeding van het Jupiler Open Sliedrecht 2012 is bekend gemaakt

Komende zondag vindt alweer de derde editie van het Jupiler Open Sliedrecht plaats. Op zondag 9 december is in café Havana er plaats zijn voor maximaal 80 deelnemers. Vandaag maakte SterkDarts de seeding bekend. Het Jupiler Open Sliedrecht 2012 is onderdeel van de SterkDarts Tour. Het singeltoernooi is een categorie E evenement en kent dus 4 geseedde spelers.

Seeding  

1  

Gino Vos 

2

Wilco Vermeulen

3

Dirk van Duijvenbode

4

Roger Hellebrand

.
De afgelopen 2 jaar was de titel voor Dick van Dijk
De eerste editie van 2010 trok het Jupiler Open Sliedrecht 83 deelnemers. In de finale was het Dick van Dijk die de verassing van die dag, Wesley Boonstra, versloeg. In 2011 was het wederom Van Dijk die de sterkste was van de 59 aanwezige deelnemers, Vincent van der Meer werd dat jaar runner-up.

Inschrijven
Voorinschrijving voor het Jupiler Open Sliedrecht 2012 is mogelijk tot en met 6 december 2012 via www.sterkdarts.nl en kost € 7,50. Op de speeldag zelf inschrijven is ook mogelijk tot 12:30 en kost € 10,-.

Live Updates
Tijdens het toernooi kunt u op de site van SterkDarts live updates vinden.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws