Sevenum Darts Festival inschrijvingen en bungalows bijna volgeboekt Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Sevenum Darts Festival inschrijvingen en bungalows bijna volgeboekt

Sevenum Darts Festival inschrijvingen en bungalows bijna volgeboekt

De inschrijvingen voor het Sevenum Darts Festival zijn bijna vol. Het toernooi zal plaatsvinden in het weekend van 16 tot en met 18 november 2018 en kent nog maar enkele beschikbare plaatsen.

Zo is er op het moment van schrijven nog plek voor slechts 22 spelers op vrijdag. Dan wordt het blind mix koppeltoernooi gespeeld met maximaal 360 spelers.

Bij de singletoernooien geldt een maximum aantal deelnemers van 600 en dat betekent dat er nog plek is voor 88 spelers.

Het aantal koppels dat zich nog kan inschrijven ligt op 23 stuks. Dan is het maximum bereikt van 300 koppels.

Er staan op dit moment al ruim 500 spelers ingeschreven voor de singles en 250 voor de koppels. Met de inschrijvingen voor het mix koppeltoernooi op de vrijdag erbij geteld komt het toernooi op ruim 1.000 inschrijvingen.

De exacte aantallen deelnemers zijn op het moment van schrijven 414 heren, 73 dames, 20 jeugdspelers, 5 paradarters, 228 heren koppels, 39 dames koppel en 338 spelers voor het blind mix koppeltoernooi.

Tevens is er in dat weekend nog maar 1 bungalow beschikbaar voor 4 personen en 2 kinderen. Daarnaast zijn er nog wel enkele chalets beschikbaar, maar buiten dat is alles volgeboekt.

Wil je nog deelnemen aan het Dartsfestival Sevenum zul je dus snel moeten zijn. We wijzen we je graag door naar www.dartsfestival.com.

Sevenum Darts Festival inschrijvingen en bungalows bijna volgeboekt
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws