Speeldatum finaledag TOP PC 2019 vervroegd naar 30 mei 2019 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Speeldatum finaledag TOP PC 2019 vervroegd naar 30 mei 2019

Speeldatum finaledag TOP PC 2019 vervroegd naar 30 mei 2019

In verband met een aantal externe factoren heeft de organisatie van de Oranjebar TOP Players Competition 2019 de speeldatum van de finaledag moeten wijzigen. Was de finaledag eerder op 06 juni gepland, deze datum is nu gewijzigd in 30 mei 2019 waarmee de finaledag dus ook een week vervroegd wordt.

Oplettende lezers zullen constateren dat deze dag ook Hemelvaartdag is. Hierdoor kunnen wij als organisatie ook vroeger starten met het evenement waarvan de aanvangstijd nu op 19:00 uur is vastgesteld.

Van de 32 spelers die mogen deelnemen zijn er inmiddels, naast de top acht spelers van afgelopen jaar, maar liefst tien namen bijgekomen. Via kwalificatie zijn Frans Vestjes, Mark Smits, Hein van de Einde, Dennis van Hout, Frank Dijkmans en Barry Zander geplaatst. De beste vier geëindigde spelers van de OSR#28 (mits niet via een andere weg gekwalificeerd voor deelname) die opgenomen zijn in het spelersveld zijn Oswin Streden, Peter van den Broek, Leander Meyers en Paul Hendrix.

Komende maanden zal er regelmatig meer informatie over dit unieke evenement dat donderdag 30 mei 2019 om 19:00 uur zal starten terug te vinden zijn op de Oranjebar website.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws