Home Nederland Hoofdnieuws Sportcafé Schutskamp stopt, toernooien voortgezet bij SV CHC

Sportcafé Schutskamp stopt, toernooien voortgezet bij SV CHC

Sportcafé de Schutskamp (Den Bosch) heeft afgelopen dinsdagavond haar laatste darttoernooi gehad. Na 10 jaar van darttoernooien, op zowel de dinsdagavond als de zondagmiddag, hebben de horeca eigenaren van de Schutskamp besloten om te stoppen.

De darttoernooien zijn altijd een succes geweest; op de zondagmiddag was er een gemiddeld deelnemers aantal van 35 darters, op de dinsdagavond een gemiddelde van 25.

Doordat de Schutskamp ermee stopt zijn de competitieteams en toernooiorganisatoren gedwongen om uit te wijken naar een nieuwe locatie. Deze locatie is SV CHC geworden (De Fuik 10, Den Bosch), de locatie bevindt zich ongeveer 500 meter van Sportcafé de Schutskamp.

Bij SV CHC hebben de darters beschikking over acht dartbanen en een spotgoedkope bar, tevens wordt er op dit moment al een woensdagavond ranking gegooid waarin de deelnemers ook in poules spelen.

Het eerste toernooi wat nu op de agenda staat is de zesde woensdagavond ranking op 14-02-2018.

De zondagmiddagrankings worden verplaatst naar de zaterdagavond, en de vijfde ranking vind plaats op zaterdagavond 17-02-2018.

De eerste ranking van de nieuwe dinsdagavond ranking zal plaats gaan vinden op dinsdagavond 20-02-2018.

De locatie is doordeweeks vanaf 18:30 open (inschrijven tot 19:30) en op zaterdagavond van 19:00 (inschrijven tot 20:00).

Wij hopen jullie dan ook te kunnen verwelkomen op de nieuwe locatie! Voor meer informatie kijk op Facebook bij; CHC darts, Leo Hendriks of Jeffrey Henraat.